06.09.2017 tarihinde tahta 24 üstü iken uyardım ama sizler sizin rızkınıza göz diktiğimi zannettiniz
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
06.09.2017 tarihinde tahta 24 üstü iken uyardım ama sizler sizin rızkınıza göz diktiğimi zannettiniz
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede kimse yok mu? Yarın almayı düşünüyorum. Belki bir tepki yükselişi olur. Belki de gzl bir haber gelir.ytd
Bende düşünüyorum kararsız kaldım
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ytd
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 lere duserse Tekrar alinabilir.
Bugün mübarek birgün. Banvt cumaları sever.o yüzden gzl bir artış bekliyorum. Bu nasıl bir yorum derseniz bu topigin formatı böyle. Ee 2 lerden 20 lere gelmiş bir hisse için de Yükselme sebebi olarak ancak böyle yorumlar yapılır. Ytd :-)
KAP : 15.09.2017 11:50:14
BANVT.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
21,20 ile giris yaptim. Banvitteki zararimi yine banvitten cikaracagim. Bugun itibari ile yukselis trendine girmistir. Spek %10 da testini yapti. Kapanista bile alim oldu. Haftaya 25 leri gorebiliriz. Hepimize hayirli kazanclar.
Banvitte kimse kalmadi Mi :) bu hafta nolur yorumlar lutfen.
Banvit borsadan çıkmak isteyebilir mi arkadaşlar
Nerdeyse kagit 92 ellerinden birde artık bir dünya devi kagiti sahip ve bunun sonucu yüksek kar yazmaya başladı. ..siz olanı bunu paylasirmiydiniz örnek Acıbadem. ..bosh beyaz eşya. . Gibi alma geçip borsadan çıkma isteyebilir gibi geliyor bana
KY kalmamış mı? Çalı dibinde mi bilemedim. Bu hafta için torumu olan var mı? YTD.
Bir daha geldim bakalım ne olacak.taban olmaz herhalde .ytd
Ya aşağı atacak 20 altına ya da yukarı atacak21 üstüne. 20 altına atarsa topuklarim.ytd
Banvt için yarın karar günü olacak. Ya 20 nin altında dipsiz kuyuyu oynayacak ya da artık 21 in üstünde yükseliş trendine girecek. Ytd
Nedense aklıma bir anda fener hissesi geldi. Benim pek alacağım bir hisse değil ama bistte çöküş olursa spor hisselerine sarılmak gerekecek. Fener de şuan diplerde .aklınız da bulunsun. Ytd
Evet 20 nin altında ama çok az 1990 lar. Şu an herşey olabilir. Yukarı doğru artıya çıkma ihtimali de var. Ben bugün beklemeden yanayım. Ytd
20 nin hemen üstünde tutunmaya çalışıyor . Biraz daha durursa bugün artı % 5 yapabilir. Ytd
Bu sefer de buraya kadar sanırım. Ytd.
Al sat yapsak daha iyi diye düşünmeye başladım. Hergün aynı birden bire çıkar yavaş yavaş ver. Sabah çıkar kapanışa yakın düşür. Ytd.
Kapanışa yakın yine 20 lere gelirse hiç şaşırmam. Ytd.
cıkmak için benim satmamı bekliyomus ........ :vk:
Terbiyesiz tavuk eksi mi kapatacan nedir bu kendine gel