Tcell , Sahol , Sasa , Hektaş %3 aldı karanlık seansta hayvan...
Printable View
Tcell , Sahol , Sasa , Hektaş %3 aldı karanlık seansta hayvan...
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
3s
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP
•İki hafta önce Çin ciddi bir ekonomik tehlike altındaydı!
•Uyguladığım çok yüksek Gümrük Vergileri, Çin’in ABD pazarına – ki bizim pazarımız açık ara dünyanın en büyüğüdür – ihracat yapmasını neredeyse imkânsız hale getirdi.
•Çin’le olan ticareti âdeta aniden kestik ve bu onlar için yıkıcı oldu. Pek çok fabrika kapandı ve hafifçe söylemek gerekirse, “iç karışıklık†yaşandı.
•Ne olduğunu gördüm ve bu durumdan hoşlanmadım – bizim için değil, Çin için.
•Çok KISA SÜREDE Çin’le bir ANLAŞMA yaptım, çünkü işlerin onlar adına çok kötüye gideceğini düşündüm ve böyle bir şeyin olmasını istemedim.
•Bu anlaşma sayesinde her şey hızla istikrara kavuştu ve Çin tekrar normal işleyişine döndü. Herkes mutluydu! Bu iyi haber!!!
•Kötü haber ise – belki bazıları için şaşırtıcı değil – Çin bu ANLAŞMAYI TAMAMEN İHLAL ETTİ. İyi adam olduk da ne oldu?
:kahkah:bununla tokalaşan sonra parmaklarını kontrol etsin sallamasyon tanıdık geldi
https://m.youtube.com/watch?v=KFq4E9...hlIGJvYg%3D%3D
günün özeti kapanış grafiği yukarda, bugün bittek kavurma oldu :oleyo:
dün akşam bunu ekleyecektim, zamanm olmadı :he:
grafik 1.07 sn :kahkah:
Hissede kumar oynamam abi, kumarı endekis vobda oynarım. Sen mscı dan çıkarttılar, bekle diyince ekrandan silmiştim. Hakkaten tabana yapışmış
Kademelere baktım üç beş lot aralarda çok lot yok.
Muhtemelen biri tabana yüklü alış girdi, herifde görünce 766bin lotu eline vermiş olmalı.
Bu durumu yorumlamak gerekirse, herif fiyata bakmadan elindeki malları çıkma derdine düşmüş.
Sence kaç taban çektirirler
https://resmim.net/cdn/2025/05/30/TE1yQb.jpg
Rica ederim...sen borsa da, özellikle VİOP ta FORUM'un en iyilerindensin...
Halka açılırsan,katılırım sizin mahallenin arasına.
Allah senin de ne muradın varsa versin.:ok:
YTD
Palacigim bir ara bugün ki kazandığımı dünkü kazandığımı alıyordu. Kapanışta dünkü kazandığımı geri aldım bugün ki kazandığımın da yarısını geri verdi günü artıda kapadım
Bereketli bir ay oldu
pay vadeliler uzlaşma ile kapandı, teminatları dönecek yeni aya hepimize bol şanslar,
Petkoş'u öneren @Bozkurt'a selamlar ne güzel hisse bu:one:
arada bazı aylarda bana zarar yazsa da,
bu ay 1 yıllığı tek seferde peşin verdi.
https://i.hizliresim.com/nu2i6z5.jpg
Bereket versin Bear_Bull abi :bravo:
ama tam senin dişine göre 1 tahta buldum, tam tradeci için değil mi :he:
Yarın bir gün sende benim mahdum gibi yaw bu hisse hiç yükselmiyor deme bana :kahkah:
Benim mahdum üüyle diyince,
La olm iyiya işte yükselmediği, her ay aynı paraynan daha çok lot alıyon diyorum, veriyon gazı :kahkah:
1 yıldır harclıklarıynan gıdım gıdım topluyu
Bear abim bereketini gör. Pisyedili alır götürürse sizin oraya gelmek isterim. Biraz da bebek avutur gibi beni avutun. Bez belek uğraşırsınız biraz.
Varmı Petkoş gibi aşağı-yukarı fazla hareket etmeyen ama OPSİYONuda olan bir hisse.
bana put sat call sat prim al fiyat arada kalsın primler benim olsun tahtası lazım
trend olduğu zamanlar ben hep batarım.
İ.oğlunu içeri aldıkları 3 gün battım yine ama ek limitler kredi borç vs ekleme ile 40 günde vade sonunu tekrar minik artı ile kapattım.
bu arada ömrümde ilk defa bi baygınlık geçirdim
2 aydır sebebini bulamadık (bence 3 günde xu030 da -28% ile hesaptaki -3M dir ama :he:)
kardiyoloji-dahiliye-noroloji dolaşıp duruyom .
Ayasofya ben piyasa hariç zora gelemem, p7li ile gelirseniz çibörek+ayranınız hazır (hafta sonu olmak kaydı ile) diğer zamanlar ekranlarımdan ayrı kalamam.
1 sigara içimlikten fazla kalkarsam başından Özlerler beni. :he:
Kchol abi, petoşu aratmaz, istediğin kadar opsiyon put cal yaparsın, onuda çektim suyuniçine :he:
Senin gibi değerli abimin hatrı bende büyükdür.
Niyetin var ise hemen yola çıkarım 4 saat sonra Konya'da olurum seni alırım gece 1 gibi Konya'dan yola çıksak tahminen yarın sabah kahvaltısına Bear Bull ağabeyimde oluruz.
Bu arada ben de 1-2 ay önce bayıldım Bear Bull aağbey.ve banyado düştüm. Düştüğüm yerden de kalkamadım.
Doktora gitmedim.
Niyetin varsa hemen ara Salih ağabey .Hayat ertelemeye gelmez.
ne zaman isterseniz (hafta sonu) kapımız açık beklerim.
forumdan kim olursa olsun (engellediklerim de dahil, ben işlem yaparken, arada foruma baktığımda istemeden okuyup kafamı karıştırmasınlar diye engelliyorum, yoksa isteyen istediğini yazar, istediğini düşünür, bu seans dışı muhabbet etmeme engel değil. ) :yes:
Alper'e de alo deriz gelir hatta karavanla yakın bir yere gider piknik vs de yaparız.
telefonum ICQ işaretine tıklayınca çıkar.
Bear abi petkimin palasini utmussun diye duydum:oleyo: bu sefer ciborekle yırtamazsın. Ne zaman gidiyoruz masaja:he:
Vay buskevitci kardeş geldi. Ne güzel alıp satıyordum ne diye bulaştın benim kayıda bugün paçayı zor yırttım zarardan kâra geçtim. Ekmek arası köfte ile idare edeceğiz. Pts voleyi vuracam ama. Ben de geliyorum ona göre. Çöp çektik kısa çöp sana çıktı benim bez işi sende. Havalar düzeldi mi oradayız ben cevizler olunca gidelim diyorum Yavuz'a araba boş gelmesin.
son 15 iş günü veya 3 haftalık durum
https://i.hizliresim.com/pq71h7o.jpg
pair trade yapsanız
birbirine tokuşturacağınız hisseler hangileri olurdu ?
https://i.hizliresim.com/6pfqqfo.jpg
bu hafta
xlbnk al x30sat ve x30 al xlbnk sat
hergün ondan ona yer değiştirerek
bende güzel çalıştı.
KAP: [ ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1444169
Borsamız Yönetim Kurulunun 30/05/2025 tarihli toplantısında Pay Piyasası'nda emir/işlem oranının (OTR) 04/07/2025 seans sonuna kadar 3:1 olarak uygulanmaya devam edilmesine karar verilmiştir.
SON DAKİKA.................
SPK, pay piyasalarındaki dalgalanmalara karşı Mart ayında aldığı önlemlerin süresini bir kez daha uzattı. Açığa satış yasağı, geri alım kolaylığı ve esnetilmiş öz kaynak oranı uygulamaları 4 Temmuz'a kadar yürürlükte kalacak.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), pay piyasalarında Mart ayında devreye aldığı geçici düzenlemelerin süresini yeniden uzattı.
SPK'nın 18 Nisan 2025 tarihli kararıyla, daha önce 30 Mayıs seans sonunda sona ereceği duyurulan tedbirlerin 4 Temmuz 2025 tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi.
Kurul, ilk olarak 23 Mart 2025’te yayımladığı karar çerçevesinde aşağıdaki önlemleri devreye almıştı:
Açığa satış işlemlerinin yasaklanması
Halka açık şirketlerin pay geri alım işlemlerinin kolaylaştırılması
Kredili işlemlerde öz kaynak oranının esnetilerek uygulanması
Gece gece ist ğidicektim,kel biri beni çagırdı,
Çok gerildim,
Yok böyle kah, lik, insan lıktan nasibini almamış it dolu her taraf.
ibb 5. dalgayi onceden bilenler gecen hafta mal cakti demek ki.
Harika bir borsamiz var.
Ben kendi adima, Sn Karaduman a haksiz demiyorum.
5.500 diyor. iyimser biri kendisi.
3.700 civarini (94 dolar) bir rakami isaret eden deniz hoca ise gercekci.