Bugün senin regoru egale edicem çıtak dayuuuuu :kahkah:
Printable View
Bugün senin regoru egale edicem çıtak dayuuuuu :kahkah:
yavaş yavaş shortları yerine koyayım...:halay:
RTÜK inceleme başlatmıştı.... 'Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından açıklama
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında inceleme başlatmıştı. Dizinin yapımcısı Gold Film açıklama yaptı, "toplumun değerlerine saygılı olduklarını" belirtti.
Vallahi pes billahi pes
diziyi izleyenler bilir adam (Firaz) kayınçosunun (fatih) karısına aşık oluyor.
Sonrada millet aile içi sapıklık hemen şikayet
Ulan adı üstünde dizi olsa ne olur olmasa ne olur kapat tv'yi yada kanalı değiştir bu kadar basit
Siz gündüz programlarında eniştesi baldızına damadı kaynanasına gelini amcasına atlayan atlayana ona laf etmeyin Rtük zaten olmuş kütük sadece muhalif kanallara yazar cezayı
Sonrada dizide böyle olmuş muş
Alın zihniyetinizi de
İktirin gidin
Herif vobu tavanlayacak ellam.
boşkuş sen anlarsın bu işlerden körfez ülkelerinin islamic defans konsepti aslen sana yarar mı?
künçük bir miktar aldım da. :he:
**
12380 120 kontrat long ilk kademe 3 kademelik cephane var. Enflasyonist ortamda endeksi nereye kadar düşürebilirler orta vadede? Aldım koydum kenara. Bir yüzde 7-8 daha aşağı yaparsa alıma devam ederim.
**
12600 seviyelerinden kapadım 120 kontrat longu. Çıkarsa daha elinde tutana hayırlı uğurlu olsun. Biraz altın gümüş ağırlıklı gideyim, diğer işler güçler kafam kaldırmıyor artık alımı satımı.
Ben 1-2 hafta kenarda dinleneyim.
short kalan yoktur umarın...
:drunk:
6 : *Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 253,4 puan ile 4 Mart'tan bu yana en düşük seviyeyi gördü- Bloomberg HT
Siz hızlıca kaçtınız benim yaşlı Mert abim squeze olmasa bari..:oleyo: evet yaz kızım 200 torba pgsus..:kahkah:
trye kara para akıyor zaten... her türlü işe girmişiz maşallah..
aklına gelebilecek her iş hemde :he:
lakin.. akanlar belli yere gidiyoru merkezde görebilin bu rakamı. :he:
bilinmeyen dolar - adı altında.
...
düşün merkeze para giriyo... giren parayı bilinmeyen para olarak adlandırmışlar :oleyo:
nasıl devletiz yahu..
....
merkez bilemiyor bi türlü paranın kaynağını..
tabi o kadar akan dolar altın vb... aklanmış şekilde.. londraya park ediliyor.. dolarlar 1 giriya 2 çıkıya.
sence dolar düşer mi :he:
- net noksan ( giriyo ama nerden giriyo geliyor bu dolarlar valla bizde tespit edemiyok)
Ek 30628 11038 üstü kapanış gelecek mi
yavaş ver beyaa.......:drunk:
https://i.hizliresim.com/bkn6v7t.png
mesajlar geçen hafta cumadan
554, 569, 573, 574, 576, 578, 583, 593,
mesaj 593 ten devamla
CHP Eylülüne gelen satışlara karşılık bu günkü tepki hareketi dolar bazlıda önemli bir seviyeye geldi,
yorumlar mesaj 593 te mevcut
https://i.hizliresim.com/jhof5hg.jpg
mavi (12500) üzerinde 2'den fazla kapanış yaptığı üçün, 13000--13300 arasında biryerler TEKNİK hedef haline geldi.
bunu gören yabancı, bistte bir tur daha alım yaptı.
fed'e kadar bir yol kazası olmazsa, fed beklentisi ile bu tekniğin gereğini yabmaya çalışıyor
yanlız an itibariyle bankalarda bir direnç var...
bu direnci kırabilirlerse, söylediğim rakamlar hayal olmaz
koç'ta 1 tavana bakar herşey
yükselişin desteklenmesi için.. belediye başkanlarıda salınmalı .. gazetecilerde.
yoksam bu karanlık zihniyet.. uğraşmaya devam edecektir.
amerikanın katarın vurulmasına izin vermsinden daha kötüsü,
amerikan dış işleri bakanının, israil ağzıyla konuşmasıdır.
eccün şişeden çıktı?
senin şişelerden bişi çıkmıyormu zerhoş? :he:
minik beynin ancak katarı görüyor.
bütün körfez kucakta.
demokrasi, demokrasi, o dediğin nerde var?
Amerika? dingiltere? alamanya?
saf olma kanki. saksağan asrındayız.
cenoside yapan ülkelerin, şirketlerin hisselerine bak.
gücü gücü yetene,
bu asır büle. beğenmiyorsan mr. spağa söle seni başka bir zamana ışınlasın. :he:
Bunarada bir müjdeyi vereyim ankarada kartlı doğalgaz kullananlarda alımları 195 tl ile sınırlamışlar yakında çok sağlam giydirecekler gibi
yahu bırak bu davudoğlu kafalarını yaw ..:he:
körfez dediğin ülkeler elinden gelse bi kaşık suda boğarlar birbirlerini.. hemide ilk fırsatta.
...
15 temmuzda reyiz kimi suçladı..
katarı arabı körfezi bilmem neyi.
...
bırakın bu hayalleri.... abd yalaması hepsi o korfezin.
biri diyo yeniden osmanlı.. diğeri diyor islamic birliği.. diğeri deyor körfez...diğeri deyor brics yabacaz. ooh yeh.
he babam :he:
çin zaten %99.99 u müslüman.
:kahkah:
ne içiyonuz yaw.
:drunk::drunk:
https://i.hizliresim.com/5rojzap.JPG
Evvvet nerede kalmıştık..!? 2,11 den 4 cü dipten döndük...Nerelere gideriz.!?
İlk hedefim 3,31 sonrası 3,88 veee 4,44 grm. uzun vade de 4 cü tepe yeni hedefim..sonrasına sonra bakarız.. Allah mahcup etmesin...:cool::wave:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post7082049
YTD
^^Chp nin davasının ertelenmesi bile borsayı tavana götürüyo , demekki Akp gitse borsa uzaya çıkacak^^
Sosyal medyada bugün herkes bunu yazmış , benim anlamadığım Bofa robotu ve Akp böyle bir algı oluşmasına nasıl müsade ediyo , çok büyük stratejik hata bence...
minik beyin. durum o hale geldi ki, saudiynen iran kanki olma noktasına geldiler.
körfez gucakta.
avrupa gucakta.
amerika, onun guncağa düşmesi biraz zaman alacak.
senin minik beynin burnunun ucunu göremezken,
bu arkadaşın seneler ötesinden haberler veriyor sana
mal gördüm mallar gördüm seni gördüm şad oldum. :he:
anlaşılan millet terste kimseden ses yok.. böyle bi günde.
petkoyu 16 dan longlayabilecekmiyim acaba dedimdi.. 17 den döndü hımına.