bedelli başvurusu vardı değil mi?
oranı belli mi?
Printable View
[QUOTE=Black Diamond;4133927]bedelli başvurusu vardı değil mi?
oranı belli mi?[/QUOT
Oranı % 73 olmalı çok rezil bi kağıt mahvetti hepimizi 92 liradan 47 lere düştü + endeksde halen daha düşmeye devam ediyor lanet olsun böyle kağıda
operasyon bitti mi? daha cok assagiya cekerler mi acaba :Sad:
[QUOTE=lokasyon;4134203]92 den 47 ye düşünce yüzde elli düşmüş oluyor 9 liradan 90 a çıkınca yüzde kaç yükselmiş oluyor[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sermayesi 20 milyon
2019 / 3 ceyrek 80, milyon kar
2019/ 4 ceyrek 11 milyon zarar
bunu önceden haber alan kahbenin evladı % 50 bas cık sende bekle
türkiyede yatırım yap. nah kazanırsın.............
Üstelik birde brüt takas hayırlı olsun tövbe tövbe
Spk ya bedelliyi kabul ettirebilmek için mi bilançoyu zarar gösterdiler acaba[emoji848]
Hersey guzel Tam bekledigim dusundugum gibi geldi bilanco
bugün Kasten brut takasa sokuldu gecmis olsun 90 dan Alan (varsa :))Aglar
4 ten Alan gobek atar 10 Kat kardayim diye
Ekrani kapatirim bakmam bakiyorum da
Cali dibinde beklemeye devam
Hersey guzel olacak gunes Herkesin uzerine dogacak.
Siz bana bak mayin Ben koyun delisiyim
Bilsem
5 ten aldiklarimi 90 dan verirdim
Ben Yatirimcinin bunu bi 10 sene daha tasiyabilirim
Ytd
helal hemşerim.......... valla aynen satmadık benım 10 sene ömrüm varmıda taşıyacam .
Bu kağıdın yüzünden borsadan saudum
Hisse yapacağını yaptı .ne güzel primlendi.biraz soluklansın.yani hiç durmadan dinlenmeden 1000 lira mı olacaktı[emoji56]
Daha iyi oldu böyle artık asla yalnız yurumeyeceksin olan bir takım mottosunu bana. Uyarlayip biraz dost desteği ile ama o olmazsa panik yapardım artık biz yalnız yürüyeceğiz. Artık hatipaga sensiz [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji2969][emoji3][emoji2969]. Gene bekleriz G8141 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk bilançosu gelmedi daha.vergi dairesiyle spk yı karıştırmayalım.
Spk çok güzel gelir bilanço.
Patron mal sattığı için bilanço zarar gelirse ciddi ceza yer.enayi değil adam .brüt bitene kadar 60 üstüne atabilir bence.mart başı 100 üzerinde kar gönderir sonrasına o zaman bakarıs..
Ytd
SallıYorum.
kendi alışına veriyor, milletin moralini bozup sattırma niyetinde. pek yakında topuklar...5-6 yerden al gülüm, ver gülüm yapılıyor.
Bu gün iyi kapatırsa, yarın çok iyi olmayabilir, tekrar buralardan alanlara yarın neden satış fırsatı versin ?, böyle düşünüyorum.
bu son fırıldaktan sonra 50 civarı dinlenmeye alabilir (umarım : ))
toplamak istiyorlarsa 50 tl ye kadar ciddi miktarda mal yok piyasada, 60 civarı istedikleri kadar alabilirler.
alımlar şiddetlenebilir, 43 de bekliyor ama boşuna, mecbur yukarıları yoklayacak, hareket başladı bikere, geri basması çok zor(ama imkansız değil)
tavan 49.64
tekrar ceza aldırmak istiyorsa, yukarı aşağı çalkalamalı, şimdi yukarı zamanı...
45.10 tl de devre kesici hazır da bekliyor :)
tavan 49.64
evet biraz hızlanıyoruzzz
https://i.hizliresim.com/E2QqN9.png
devre kestirmeye doğru gidiyor
https://i.hizliresim.com/qy9lDW.png
hadi gözümüz aydın :)
https://i.hizliresim.com/p2voDL.png
bu gün alanlar bugün satamadığına göre çoşku normal, gidebildiği yere kadar gitmesi doğal olur... yarın parlak olmayabilir...söylediklerim kısa süre için, haftaya belki 50 - 55 bandında da görebiliriz.
50 tl altı gerçek satış yapmadılar, kendi alışlarına vererek 41 e kadar getirdiler bugün.
46.34 de 5300 lot alıcı bekler
10-15 binlot alınca 41 den 46 ya geldi, satan yok sayılır.
son, 46.50 8500 lot alıcı bekler
satıcılı bir borsada devre kesti ya , atlayan çok olur şimdi...
te 46.50 9000 lot alıcı bekler, bu günlük yukarıları görse bile biraz geri dönüş yapabilir.şimdi alana yarın ekmek yedirmezler bence
disketten 6000 lot yatırım finans aldı, çok olumlu.
44.50 de şuan, ikinci bir alım dalgası gelebilir....
disketten alan yatırım finansı yabana atmayın, şebekeye dahil olduğunu düşünmüyorum.eğer öyleyse güzel olur.