Cuma günü 2. seansta 7.50 kademesine 680.000 lot verildi.. KAP a henüz bir bildirim yapılmadı.. Anlamı? ..
Printable View
Cuma günü 2. seansta 7.50 kademesine 680.000 lot verildi.. KAP a henüz bir bildirim yapılmadı.. Anlamı? ..
Maraton koşusunda bayrak devri yaşandı beklenti gelene kadar beklemeye devam bende yüklü deviri görüp yukarı gittiği için celhaya ortak oldum.geçen sene fiyatı 2,8 den seykm almıştım 3,3 larda satıp çıktım sonra yüklü sened değişimleri yaşandı kağıt 10 lu rakamları devirmişti o aklıma geldi bakalım burda da aynısı olacakmı bence olacak hemde daha fazlası ytd
"21.03.2018 - 21.03.2018 tarihleri arasında ÇELIK HALAT VE TEL SANAYII A.S. payları ile ilgili olarak 6,38
- 7,06 TL fiyat aralıgından 0 adet alıs islemi ve 221.000 adet satıs islemi Tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu
islemle birlikte ÇELIK HALAT VE TEL SANAYII A.S. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 21.03.2018
tarihi itibariyle %3,66 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler
asagıdaki tabloda verilmektedir."
Erol D. 21.03.2018 tarihinde satmıştı.. Bu başka bir işlem Sn. Fethiye.. 221.000 satan KAPa bildiriyor da 680.000 kurum temelinde yapılan aktarım bildirilmedi.. O nedenle merak etmiştim.. Sadece merak asla ytd.. :)
D&R ın satışı onaylanmış 440 milyon yarın buda hareketlenir gibi ytd
Ben tekrar girdim .1,5 yıl kagıtdaydım buyuk vurgundan sonra iyi bilançoyla tekrar cuma giriş yaptım.buyuk ciro artısı yuksek kar rakamları görmemiz normal gibi.satıs veya satın alma olacak gibi.karı bu bilançoda eritmediler .cuma gunu buyuk bir ihtimalle Erol bey cıktı.mallar ı danısıklı olmasa zor satardı .satmak için ciro ve karda yukarılara olması gerekiyor.iyi yerlere gelmesi muhtemelen .tabiki busefer fullemedik.risk var.250 larında mallamıstık gecen yıl.ytd
Burda nukleer santral projesinden pay alırsa ve celik savasları var hersey olabilir.ytd
380 bin hacim olmuş 224 bini 7.70 den. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.70 den 230 bin sattı adam. 7.70 koyana veriyor izlenimi edindim. Kapanışta 6.64 e kadar verirse şaşmam. Ytd.
Çıkıslardan once hep mal vermişlerdir bu hissede..ytd
Seneye bu gunlerde bu hisseni fiyati cok farkli yerlerde olacaktir...satin alinmalar satmalar hikayeler bekliorum. Ytd
Arkadaslar bu son kap aciklamasi ne acaba?? Dogan ailesinin payı düşmüş..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji53]
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunca hengameye rağmen çok düşmeden erken toparlamış. Grafik güzel duruyor.
A1 satıp duruyor saat 14.03 itibariyle 63 bin tane sattı. Hiç almadı. Ytd
Dün diğer hisselere göre az düşen hisselerden Celha yıda bugün elimize verduler. Tüpraş kardemird Ereğli de bugünü beklemiş. Ytd
çelik halat kendini fazla salmıyor.mal toplu görünüyor.sadece bilanço beklentisi değil farklı bir beklentiden dolayı hisseler toplanmış gibi. ama beklentinin ne oldugu hakkında kimsede pek bir fikir yok gibi.
borsanın yükselişe tekrar geçtiği zaman hızlı yükselecek hisselerden gibi görünüyor. bir arkadaşın dediği gibi 1 yıl sonra 20 li rakamları göreceğine bende inanıyorum.bu düşünceyle sermayenin yarısını kaybettikten sonra geri kalanı uzun vade için çelik halat alarak uzun vadeli beklemeye başladım.hayırlısı olur inşallah.
her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır. borsa ve ekonomideki karabulutlar bir gün dağılacak elbette.
dolar 5 tl ye yaklaştı çelik halat şuan 10 uzerine atması gerekirdi diye düşünüyorum. şu an konjötür uygun değil ama ilk fırsatta 10 uzerine atacağına inanıyorum. çelik halat 14 tl ye geldiği zaman anca kaybım sıfırlanmış olur.beklemekten başka çara yok artık.
seçimler bitti, ak parti 5 yıl daha iktidarda. doğan grubu seçim sonucunu bekledi belki iktidar değişir beklentisi vardı. seçim bitti iktidarda 5 yıl daha yola devam dediğine göre bence yakında doğan grubu gelecek için nasıl bir yola gireceği kararını verecektir.Bu iktidar zamanında pek büyük işler yatırımlara gireceğini sanmıyorum. geriye tek alternatif satış görüşmeleri ve gelen talepleri değerlendirip bir karar verecektir.
bekleyip görecez artık.bunlar benim şahsi düşüncelerim al sat yatırım tavsiyesi hiç değildir.herkesin kararı kendine.
çelik halatta yabancı oranı nedir acaba, pasta var mı
birde piyasadaki lot sayısı 16.500.000 mi yoksa 3.300.00 mi ?
Bu kadar bilgiyle nasil bu kadar zarar yazdin anlamak guc. Isallah kaybini telafi edersin. Dogru hissedesin onu sen de zaten biliosun. Bundan sorasi sadece sabir. Arsa aldin simdi ayda bir fiyatina bakarsun. Belki arsanin yamindan yol gecer yada hastane vs yaparlar. O zaman hergun bakarsin fiyatina...ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5d94d3f7f0.png
Son aylarda bakıyorum yabancı almaz oldu hisseyi aksine azalma var. Hissede en çok Tacirler dikkatimi çekiyor, hissenin artı eksi kapatmasına o karar veriyor, en çok al sat yapan o. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35345aef4e.png
Credit bugün 2 bin tane satıyor. Bilanço kötü mü gelecek ki yabancı satıyor. Sattığı çok bi lot değil de yine de kıllandım. Ytd
işlem hacmi yapmak için veya başkalarına satış gazı vermek için satmıştır.eminim alıcı kısmında yine kendisi vardı.
herkes çalı dibinde bekliyor. Bende 10.710 lotla beklemedeyim.15- 16 olmadan satmıyacam.uzun vadeli aldım.param oldukçada almaya devam edecem.
Benim merak ettiğim piyasadaki, dolaşımda olan lot sayısı.dolaşımda olan lot sayısı ne kadar acaba?
mal o kadar toplu ki, günlük 15-20 bin lot taş çatlasa 50.000 lot işlem oluyor.Beklenti bence çok büyük.
- 3 tane nükler santral yapım beklentisi
-satış beklentisi
-bedelsiz sermaye arttırımı beklentisi
celik halat dışında gerçi malım yok ama geleceği parlak olan 2 şirket DEMSAŞ VE ÇEMTAŞ bunlarıda takip ediyorum.
malı kaptırmamak lazım, yakında 9-10 üzerine atar kendini.YTD.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...56d0a440cd.png
Bugün bilanço açıklanabilir. Umarım 6 milyon üzeri kar gelir. Ytd
CELHA Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 13200479 Yıllık Değ%:151
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1d8779ed3.png
[emoji106][emoji106][emoji106]
Elinde olanlara hayırlı olsun bence süper bilanço bende Dohol var grup şirketi diye 1_2 kelime edeyim dedim...
Muhteşem bir kar.Hayırlı olsun.
Grafik ne diyor?
ptesi veya önümüzdeki hafta hedef ne olur, nereleri görebilir?
ufukta bir sermaye arttırımı olabilir mi ?
Çelik Halat ve Tel Sanayii (CELHA, Pozitif): Şirket'in 2Ç2018'deki net dönem karı 6,6mn TL olarak gerçekleşmiştir. Bir önceki yılın aynı döneminde net dönem karı 2,2mn TL idi. Şirket'in aynı dönemdeki satış gelirleri bir önceki yıla göre %56,6 oranında artarak 86,1mn TL olarak gerçekleşmiştir. Brüt karı ise 2Ç2018'de geçen yıla göre %125,7 oranında artarak 18,8mn TL olmuştur. 10,3mn TL'lik faaliyet karı ve 2,2mn TL'lik finansman gideri sonrası vergi öncesi kar 8,4mn TL'yi göstermiştir. 1,8mn TL'lik vergi gideri sonrası 2. çeyrek net dönem karı 6,6mn TL ile 2017 2. çeyrekteki 2,2mn TL'lik oldukça üzerinde gelmiştir. İkinci çeyrek karı ile birlikte Şirket'in 2018 yılının ilk yarısındaki net dönem karı 13,2mn TL olarak gerçekleşmiştir. 2017'nin aynı dönemindeki net dönem karı 5,3mn TL idi.
Tavan bekliyordum ama şuan eksi kapatırsa şaşmayacağım.ytd
GAP ı kapattı bakalım artık yukarı rahatça gitsin.ytd
BORSA-SPEKÜLATÖR MANTIGI
Bir hissede bir tane spekülatör var ama bir sürü yatırımcı var.
ama hep kazanan nedense her zaman spekülatör oluyor .
Neden Acaba?
çok akıllı desek, bu kadar yatırımcıdan daha mı akıllı ?
çok kurnaz desek, bu kadar yatırımcıdan daha mı kurnaz ?
peki spekülatörü farklı kılan ne ?
-herkesin beklentisinin tersi hareket etmek,
-sürü psikolojisine uymamak,
-duygusal olmamak
-şartlanmamak
-sakin ve dingin bir ruh haline sahip olmak
-eli her zaman gerek parada gerek hissede güçlü olmak
herkes tavan bekliyordu ama olmadı , neden peki ?
çok süper bilanço açıklamasına rağmen hemde
bence hikaye başka, olay bilançonun sağlam gelmesi değil
S A T I Ş
SATIŞ HABERİ BEKLENTİSİ !
10.710 lottan bir lot satmam, beklerim.ta ki satış haberi gelene kadar veya hisse 15-20 yi görene kadar.
bu kağıt süper bilanço açıkladı kesin tavana gider deyip 8.800- 8.900 dan atlayanlar, sizce nerede hata yaptılar ?
ve şuan moralleri, psikolojileri nasıldır ?
spek şimdi, 8.700-8.800 den verdiği malları sakin sakin 8.200- 8.300 artık canı nereden isterse gün sonuna kadar geri yerine koyacak.
YTD.Bu benim yorumum.herkesin kararı kendine.
Herkesin agresif yukarı gitmesini beklediği senet kurların azizliğine kurban gitti.Daha doğrusu kurban edildi.Bu mükemmel hisse ile çok az kişi yatırımcı pozisyonunda.Tanıyan,inceleyen çok az kişi var.Zaten normalde yatırımcı sayısı artık parmakla gösteriliyor.Bu durumda spekler çok rahat haraket ediyorlar.Alan almış,malda bekliyor.Bilanço mükemmel ama spek aşağıya verdikçe sermayesi sınırlı ky'ler daha da aşağıya gelir düşüncesiyle bekliyorlar.Spek de bu bilançoya rağmen senetle dalga geçer gibi hacimsiz aşağıya basıyorlar.
Ama ne olursa olsun;altın lağıma da düşse altındır.Bir gün senin de zamanın gelecek Celha!
off off off işlem hacmi 472 bin lot olmuş !
bugün ne kadar çok kişi atlamış, spek hiç acımıyor 8300 üstü asla almam diyor. 8140 gördü, vay anam vay.