takip için az bir miktar almıştım. nihayet zarara geçmiş.
Printable View
takip için az bir miktar almıştım. nihayet zarara geçmiş.
hay maşallah 65 lira fiyat veriyorlardı, bu ne zarar ya.. modırını fuckiyim.
adama bak 46,30 a 53084 lot satış yazmış. 10 adet emirle
gerisi boş .kokumu aldı :) gel beni kurtar diyor.
iyi güzel de zaten dibe kadar 22370 lot alıcı var.
toplam satıcı 53.084 dahil 57.566 hiç yok sayılır.
200 bin lira bas tavan olsun yani.
bence bas 2-3 gün hatta 4 gün dip dip gitsin hem sen paranı kurtar
hem millet kazansın. benimki zaten takiplik mal. hepsi gitse de olur.
istersen sana virman yapayım. bugün zaten hayır hasenat sadaka günüm
güzel para dağıttım yaratıcımın gönlünü yaptım
ENDEKS dipten 1600 puan aldı,mavi ikili dip yapıyor.benzeri bankalarda da olmuştu.orada da pozitif uyumsuzluk sonrası bugün yukarı tepki geldi.mavide de pozitif uyumsuzluk var.aldık bugün ,bekleyelim biraz.
https://i.hizliresim.com/sWdETy.png
spek bayramın kutlu olsun.
Yapı kredi yatırım, mavi giyim için tavsiyesini 'tut'tan 'al'a yükseltti, hedef fiyat 61,50 tl
*ak yatırım, mavi giyim için için 60 tl hedef fiyatla 'endeksin üzerinde getiri' tavsiyesini korudu
*oyak yatırım, mavi giyim için hedef fiyatını 62,00 tl'den 63,00 tl'ye, tavsiyesini 'endeksin üstünde getiri'ye yükseltti
ANALİZ-Mavi Teknik Analiz(ICBC Yatırım)
ICBC Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:"MAVI TEKNİK BAKIŞ – AL 12 Mayıs tarihinde AL önerisi verdiğimiz hisse (TL 47,96)* TL* 52,80 TL seviyesini görmüştü. Yıllık ortalaması TL 47,99 üzerinde tutunan hissede, Aylık bazda TL* *51,45 üzerinde yeni alımlar denenebileceğini* düşünüyoruz. TL 52,80 üzerinde TL 54,35* *56,30* *56,60* *58,75* *59,05* *61,75* 62,00* *62,80* * dirençler. TL 57,50 gap seviyesidir. Hisse için önerimiz TL 46,60 stop-loss olmak üzere AL yönündedir."Analizin tamamı için:https://www.icbcyatirim.com.tr/tr/im...AVI.pdf*******
böyle bir firma, böyle bir isim.. yabancıların olacak da
göreceksin kaç liradan işlem göreceğini....
çöp ülke ya herşey çöp fiyatında
Pandemi döneminde böyle bir kar açıkladıysa yasaklar tamamen kalktığında millet sokağa dökülüp üstüne başına bir şeyler almaya başladığında kar katlanarak büyüyecektir diye düşünüyorum. Bence bugün şirketle görüştükten sonra birçok aracı kurum model portföyüne eklemeye başlayacak ve hedef fiyatlarını güncelleyecek. Yakında raporlar gelmeye başlar.
Dün ve bugün, Bank of amerika her alıcıya verdi. Bende ürktüm. ''Beklenti bitti satışları'' galiba diye düşünüp, elimdekileri 21.95 ortalama ile hep sattım.
Hisse piyasalarında yaz rehaveti var. Bir süre uzak kalmayı düşünüyorum.
Kalanlara bol kazançlar.
m a v i :Adı bile güzel.
Bahtı da güzel olsun.
HSBC 70den 80e çekmiş hedef fiyatı
Bilanço 14 Eylül de
ICBC Yatırım, Akbank'ı 8,30 TL, Mavi Giyim’i 72,00 TL hedef fiyatla model portföyüne eklerken, Tofaş’ı çıkardı.
Bilanço günü
Piyasa ortalama beklentileri
896 mn TL ciro,
192 mn TL FAVÖK
56 mn TL net kar
Bilanço hayırlı olsun
Hayırlı olsun ilk bakışta muazzam bilanço. İlk kez bu kadar yüksek çeyreklik kar geldi ki şirket asıl karını 3. çeyreklerde yapıyor. 1 milyar TL üstü ciro ve 101 milyon TL net kar. Daha ne olsun? Umarım fiyata yansımasını görürüz ve yeni rekor gelir hisse fiyatında da.
2021 yılında;
• Konsolide satış gelirlerinde 2020 yılına göre %70-75 arası büyüme,
• Türkiye’de toplam 5 net mağaza açılışı ve 9 mağazada metrekare genişlemesi,
• UFRS16 hariç %14,0-14,5 UFRS16 dahil %20,0-20,5 FAVÖK marjı,
• UFRS16 hariç net nakit pozisyonu,
• Konsolide satışların %3,5’u kadar yatırım harcaması öngörülmektedir.
Geçen yılın son 6 ayındaki ciro: 1.477 TL
Şirket %70-75 büyüme beklemiş. Defansif olarak %70 alsak, 2.500 TL ciro eder.
Şuan şirketin net kar marjı %9. Marjı yine aynı alırsak 225 Milyon TL kar ediyor yılın geri kalanında.
Şuan 6 aylıkta 138 milyon TL kar var. Yıllıklandırırsak 138+225= 363 Milyon TL eder. Düz hesap yine defansif düşünüp 350 Milyon TL desek hisse başına 7,05 TL kar ediyor.
Ek 27617
2Ç 2021'de Öne Çıkanlar
Ek 27618
2021 Yılı Yönetim Beklentileri
Temel analizin gücü. Piyasa bilançodaki karı görünce fiyat da beraberinde geldi. Tavan hayırlı olsun :)
*ICBC YATIRIM, MAVİ GİYİM İÇİN 80,00 TL HEDEF FİYATLA 'AL' TAVSİYESİNİ KORUDU
Oyak Yatırım, Mavi Giyim 91 TL'ye yükseltirken, 'Endeks Üzeri Getiri' tavsiyesini korudu
*YAPI KREDİ YATIRIM, ERDEMİR'İN YERİNE MODEL PORTFÖYÜNE 86,90 TL HEDEF FİYAT İLE MAVİ GİYİM'İ EKLEDİ
*ziraat yatırım, mavi giyim hedef fiyatını 73,00 tl'den 94,20 tl'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu
Rakamların sihrine göre, bu tip hareketlerde..
70e yaklaşan fiyatlarda 72 73 görülür,
60lara doğru geri çekilme yaşanır ama..
3. Çeyrekte de iyi bilanço geleceğinden belki de deler geçer..
Gel Aralık gel.
Beklemeye devam..
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik Yatırım, Mavi için hedef fiyatını 71,69 TL'den 101,10 TL'ye yükseltirken, "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesini korudu
Bilanço 1 Aralıkta...
HEDEF FİYAT VEREN ARACI KURUMLAR
-------------------------------------------
*Yatırım Finansman model portföy hedef fiyat 82.90 TL
*YAPI KREDİ YATIRIM, MODEL PORTFÖYÜNE 86,90 TL HEDEF FİYAT İLE MAVİ GİYİM'İ EKLEDİ
*Oyak Yatırım, Mavi Giyim 91 TL'ye yükseltirken, 'Endeks Üzeri Getiri' tavsiyesini korudu
*Ziraat yatırım, mavi giyim hedef fiyatını 73,00 tl'den 94,20 tl'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu
*Gedik Yatırım, Mavi için hedef fiyatını 71,69 TL'den 101,10 TL'ye yükseltirken, "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesini korudu.
*ünlü & co, mavi giyim için tavsiyesini 95,0 tl hedef fiyat ile "al" olarak başlattı
*hsbc, mavi giyim için hedef fiyatını 80 tl'den 95 tl'ye yükseltti, tavsiyesini "tut" olarak devam ettirdi
Güncel
HEDEF FİYAT VEREN ARACI KURUMLAR
-------------------------------------------
*Yatırım Finansman model portföy hedef fiyat 82.90 TL
*YAPI KREDİ YATIRIM, MODEL PORTFÖYÜNE 86,90 TL HEDEF FİYAT İLE MAVİ GİYİM'İ EKLEDİ
*Oyak Yatırım, Mavi Giyim 91 TL'ye yükseltirken, 'Endeks Üzeri Getiri' tavsiyesini korudu
*Ziraat yatırım, mavi giyim hedef fiyatını 73,00 tl'den 94,20 tl'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini korudu
*Ünlü & co, mavi giyim için tavsiyesini 95,0 tl hedef fiyat ile "al" olarak başlattı.
*HSBC, mavi giyim için hedef fiyatını 80 tl'den 95 tl'ye yükseltti, tavsiyesini "tut" olarak devam ettirdi
*Gedik Yatırım, Mavi için hedef fiyatını 71,69 TL'den 101,10 TL'ye yükseltirken, "endeksin üzerinde getiri" tavsiyesini korudu.
*Is yatırım, mavi giyim için hedef fiyatını 62.88 tl'den 88 tl'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
.