http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Printable View
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
burce neden bu kadar sessiz bu hisse sessizlik kaldırmaz vangıda dan %110 karım var aceba az miktar giris yapsammı
1 yıl oldu almamıstım hic 3.85 ten 300 lot aldım baska forumlarda bundan is cıkmaz 4 tl ustune cıkmıyor falan yazmıslar bu durumda paramızı bosuna buna baglayıpta bosyere beklemeye gerek yok 3.80 den 700 lot daha alırım sonra 3.70 den 4000 lot alır beklerim
ayrıntılı grafik inceledgimde 1 aydır 4 tl ustunu gormemis 3.84-3.93 arasında sıkısmıs sıkısmanın asagıya kırılcagını dusunuyorum bu yuzden alım noktamı 3.60 ve 3.40 aragına cekiyorum
Bak ragıp dede torununun tekniğini çözmüşler bi tökezlersen kapıvercekler elinden sonra arar durursun sarık sokaklarda...
geç vakfın başına aş ekmek çorba dağıt sevap alırsın
Sat bırak endüstri 4.0 yapsın herşeyi izledikçe gurur duyarsın
ragıp etkisiz eleman yukselmedigine gore dusecek dostum 3.60 dan alırım
3.91 gecemiyor 3.60 bekleyin atlamayın nasıl olsa 3.84 geri gelecek anında
su an ne spek var ne patron var kendi halinde pasta vaziyetinde bu kagıt 1 aydır 3.84-90 arası git gel yapmıs 3.84 asagıya kırıp 3.40-60 aralıgına dusmesini beklemekteyim oradan toplayacagım
[emoji1] [emoji12] [emoji1] [emoji12]
kafama göre döndünya
[emoji106] [emoji85] [emoji86] [emoji87] [emoji1]
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mery teyze 20 bın değil 200 bin lot al sat öpsünler seni...
http://finans.mynet.com/yorumlar/oku/220/
battigini söylüyolar
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylentilerle manipülasyon mu yapmaya çalışıyorlar...Bu şirket uzun yıllar bu şekilde hareket ediyor...İyi bilen birileri yazsın lütfen...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar 2016 nisan ayinda YGYO hisseleri icin bu soylenti mynet de dolasmaya basladi.0.68 den almaya basladigim kagit 0.32 ler seviyesindeydi.son batch imi 1.29 da devre kesici koydular 1.30 dan verdim.benden daha tecrubeli bir dostumu aradim tek delik kukagi kalmis.baticak hisse 10 kuruslarda olur. Ikinci konu demir celik ve dokum endustrisinde yatirim cok pahalidir.akilli bir sirket ary niyetli degilse batmaz satilir. Baska bir siket ornegi geldi aklima gn.md muavini satistan yatacak paranin giris tarihini soyledi.ama kayyimdaki ailenin buyugu holkanda ya satti hisselerini bayi teminatlarini bozdurup. Burda bayi yok.buyuk otomotiv ureticileri musterileri
Her yeni proje yani kalip demek.bir sonraki alternatif eskisehir de.bu benim perspektifimde iyi haber.kaybetmedebilecegin bir parayi koy ve bekle.ya da piyango bileti al.bu arada istatisksel olarak turkiye de ky nin 2% si basa bas cikar.2% si artida cikar 96% kaybeder.bu sistemin bir sonucudur.goze alabilen kalir.sonucta kazandigimiz bir digerinin kaybettigidir.spek aracidir.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne haberi dönüyor yazar mısınız lütfen
Hocam batti soylentisi cikmis biryerlerde. Bu cok karsilasilan bir durumdur. Birileri yarim yamalak akil yurutmeyle atar ortaya doner dilolasir kendileride inanmaya baslar.ilk Yatirimi cok pahali endustrilerde akillica olan batisi gorunce yonetemiyeceksen sirketi satmaktir. Sahipler ve yoneticerler de yeterli birikimde insanlardir.Bu sadece mantik cercevedinde bir akil yurutme.baticak gibi soylentiler genellikle de dogru cikmaz.fakat bir onceki ornekde oldugu gibi art niyet her zaman vardir. Bu yatirimcinin kendisinin karar verevegi bir risk dir. En nihayetinde en riskli yatirim aracinda fayda saglamaya calisan kucuk yatirimcilariz. Hareketleri tahmin edebilme yetenegimiz bize para kazandirir.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
my net deki yorumları dikkate alan bu borsada işlem yapmasa daha iyi olur. çünkü mynet işine gelen yorumu yayınlıyor işine gelmeyeni siliyor yada ceza veriyor.bence şirket aranmalı yada spk.ytd.
kafama göre döndünya
Ne oldu şimdi batıyor mu şirket
bilgisi olan paylaşabilir mi
arkadaşlar lütfen sorgulayın nasıl böyle şeylere inanıyorsunuz anlamıyorum...şirket batıyormuş felan
BURVA 2018 yılı için favori hisselerimden takip edin.
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİYILINIZ KUTLU OLSUN
mutlu ,huzurlu ,sağlıklı yıllar temenni ederim ,başta tüm İslam alemine ve sonra tüm İnsanlığa...( dünyanın her tarafında mazlumları ağlatanlar kahrolsun.)
borsa rekor üstüne rekor kırıyor hala 102 bin fiyatında beklemekte nasıl bi amatöelük yaptık da aldık bu hisseyi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu hissede spegin yaptıgını yapıyorum spek 3.83-84 ten alıyor 3.91-92 den satıyor bende 3.83 den aldım 3.91-92 den spegin eline verdim 4500 lot :kahkah: bu hisseden baska birsey yukselis beklemeyin 83-93 gider gelir devamlı
3.93 gordugune gore simdi yine sırada 3.83 var oradan 10 000 alıcam 3.90 ustu yine cakıcam spege :kahkah:
40 gunde 7-8 defa 3.83 al 3.92 sat yaptım bunun spegi baska birsey bilmez yine 3.83 alıcam yine 3.92 spege cakıcam :kahkah: endeks 118 000 gecmis bu hala 100 000 endeks fiyatında spegin patronun umrundamı herif 3.82 alıyor 3.92 satıyor bende aynını yapıyorum bundan baska bi halt olmaz yukselis olmaz 8-9 kademe de al sat :kahkah:
bana bu numaralar sokmez 3.85 aldım 3.91 yazdım sattım 3.93 yine gecemiceksin yine 3.83 alıcam yine 3.92 cakıcam :kahkah: 40 gundur aynısın degismez :halay:
ne guzel keriz spek parası almak 40-45 gundur 3.83-3.93 git gel bende keriz spegin parasını alıyorum .baska birsey yapacagı yukselecegi yok zaten biste bakarsanız tek yukselmeyen demir celik hissesi bu .kardemirler bugun %12 yukseldiler tugcelik bile bugun %4 yukseldi. spek naparsa aynını uyguluyorum 45 gunde 4000 tl parasını aldım 7-8 kere al satla :kahkah: aynen devam nasıl olsa 1-2 gune yine 3.83 :halay:
Yabancılar ince ince topluyo bakalım bunlar bıyıklımı yoksa çıkan dedikoduların hazırlgımı zaman herseyi göstercek yatrım finans credit ve doche bunları takip etmeye devam..
Hisseyi yeni aldım. Ne dedikodusu var acaba.
bugunde 3.95 gecememis endeks 105 lerde iken 4.20 lerde idi dusunun durumunu..spek al sat yapıyor sizde bneim gibi onu takip edin..tek yaptıgı bu endeks 150 000 olsa bu yine 4 tl ustune cıkamaz ..dun yazdım bakın dmsas a bugun %12 yukseldi %25 karla sattım :) bunun spegi dandik herif 7-8 kademe git gel baska birsey bilmez 45 gundur tek yaptıgı bu 45 gunde endeks 101 den 118.500 e geldi dusunun .
Her kagit hareketi buldumu sov yapar dmsas iyi bilirim oda zamaninda biktirmistr eskiye dogru git formunda aglamarı gor her kagit bunu yapar zamani geldmide kacrdim diye aglatir herseyin her kagidn bi zamani vardir.. Arkadaş dedikoduyu sormuş burce satılcak dedikodusu var bide iflas etti dedikodulari var her ikisindede kagit gder iflas eden kagitta oparayon olur malı cıkmak için hayirlisi artık herkese bol kazançlar..
Daha önce de çok iyi sat al fırsatları verdi ama gider, kaçar diye değerlendiremedik hiçbirini. Biraz seviye yükseltti sanki. 3.90 altına vermeyebilir artık. Bu kadar uzun süre bekletince de gidecek gibi bir his oluşuyor insanda ve sat al yapmak daha da zorlaşıyor. 4 üstünde satacam demiştim ama şu an satabilir miyim bilmiyorum.
kucuk bir ihtimal da olsa olabilir 45 gundur 3.83-3.93 gelip gidiyor belki bi 45 gunde 3.92-4 arası gelir gider. nasıl bir hisse ki borsa 1 ayda 16000 puan deger kazanmıs boyle olumlu bir ortmada borsaki yukselisi degerlendirip yukselmezde yerinde sayar ama borsaa tekrar 105 000 lere duserse 3.30 lara dogru dusme fırsatını kacırmaz . 45 gun yerinde sayınca o kadar cok direnc olusturduki her kademeyi direnc yaptı . guclu direncler tabi 3.94 gecerse 4.04 -4.14 ve 4 20 ..4.20 ustune cıkmaliki yukselis trendi baslasın..ben bunu 7-8 aydır izliyorum ..2 ay once biri geldi 3.80 den aldı 4.22 yaptı 3-4 gun 2-3 milyon lotluk hacimlerle zor sattı cogunu zararına verdi ..artık yukselmemesinin nedeni sirketlemi alakalı yoksa mevcut spek varsa eger onun becerkiksizlgi parası olmayısına mı baglı bilemem bu hissenin iyi bir yukselis yapması icin ya patronun alıma gecmesi lazım ya da galip ozturk gibi paralı birinin alması lazım ..5.50-6 liralarda olması gereken hisse 4 bile olamıyor
bu hissede anlayacagınız bos yere hacim yapmak var yukarı yukselis yok aslında yatırımcıya hicbirsey kazandırmayan kaybettiren bu ve bunun gibi hisselerin borsodan atılması lazım borsayı boyle hisseler bozuyor .3-4 gundur 250-300 000 lot hacim yapıyor ama bakıyorsun yerinde sayıyor .hissede hickimse kalmamıs bekliyor hala. demir celik hisseleri icinde tek yukselmeyen hisse bu..ben yine 3.83 bekler ordan alır 3.92 satarım bunu .baskada birsey bilmez zaten
bekledim de gelme di .hala burdayım bekliyorum spek çift rakamları sabırlıyım.ytd.
kafama göre döndünya
Bu günkü harekete bakılacak olursa yükseliş devam edecek gibi görünüyor hatta tarihi zirveyi zorluyabilir ve uzundir bekleyenlerin kâr etmeleri için zirvenin çok üstüne çıkabilir. Buralardan alınır mı bilemiyorum sermaye artırımı gelirse buralar hayal olabilir almakta kararsız kaldım.Yatırım Tavsiyesi Değildir.Karar Herkesin Kendine Aittir.