babacanın röp. bakılırsa birileri asyab. dönen değirmenine taş koymuş sonuç çoktan belli idi yinede gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkaçak o zamana kadar fazla daha çok zarar vermezler tesellisi ile
Printable View
babacanın röp. bakılırsa birileri asyab. dönen değirmenine taş koymuş sonuç çoktan belli idi yinede gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkaçak o zamana kadar fazla daha çok zarar vermezler tesellisi ile
30.000 lot hissemi 0.50 kuruşdan satmaya karar verdim mail adresim mutlu.e6129@gmail.com
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahu su Babacan yokmu adam gider ayak fetoye o meşhur bankayı Ziraat Bankası na satıyoruz demeci ile bizler aldık bu gün yiğit bulut açıklama yaptı babacan bu açıklaması bizi şok etti akabinde Erdoğan a bu konuyu ilettim ve talimatları doğrultusunda ziraat bankasının dolandirilmasi nin önüne geçildi babacan safını orda belli etmişti zaten ..ama lütfen devlet büyüklerimiz artık burayida bir düzene soksunlar bu konuda babacan dan dolayı mağduriyet yaşanıyor bu asya bank meselesini nbir an önce çözüm bulup bizim hisseleeimizin nakte dönmesini sağlayınız zaten pul oldu
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babacanı bilmem ama,o zaman bakan nurettin canikli,çok demeç vermişti.Araplara sattık,satıyoruz diye,diye...ben de o zaman almıştım...3,5 kuruş kâr ederiz derken,o zamanın parasıyla...kaç binlikler gitti...Şimdi nerde nurettin bey, bakan bey...ky larına bir baksın,bakan bey...
Ben aldiğimda banka tmsf deydi nurettin canikli ve nihat zeybekçi ekonomi yönetimindeydi beyanları var banka satılacak diye sonra ihale haberi düştü kap a darbe olmamış olsaydı banka satılmıştı zannımca ihaleye giren bir tek firma vardı onuda vazgeçirdiler içerideki fetocular devletin yaptığı hata ise tahtayı hemen kapatıp tasfiye işlemi başlatmak bu bankanın gayrimenkulü çok antalya daki avm yıllık kira geliri çok yüksek bu işleri bilen birileri bunların hesabını sorması gerekir iflas dairesine satılan menkuller ne kadar borçlar ne kadar aslında bakkal hesabı yapsan 3 aşağı 5 yukarı her şey bellidir ama uzatıyorlar bankanin lisansı bile dünya para
Bankanin muduru spk baskani olarak atandi biz senelerdir bekliyoruz....
Hayat bağzılarina kolay , bağzılarına güzel!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah onları,bizim yaşadıklarımızın aynısını yaşatsın kafi...fazlasına gerek yok....kimler sebebse ...A dan Z ye...
hayvanlar aleminde kurbaga kaplumbağaya yanlış yapmış kaplumbağa davacı olmuş heyet kurulmuş hakimlik görevini yılan savcılık görevini de balık üslenmiş yapılan duruşmada kurbaganın suçlu oldugu kesinleşmiş ceza içinde kurbaganın yüzüne tükürme cezası verilmiş ve emir yerine getirilmiş yılan kurbagıya tekrar sorarak niye yaptın bu rezaleti bak yüzüne tükürüldü iyimi oldu şimdik deyince kurbagı ne olaçak sanki nasıl olsa her gün su içindeyim cevabını vermiş bizi dolandıranlaar da her gün .....içinde.
Portfoyumdeki 7000 lot 60 kurustan Satılıktır. Ilgilenen dm den yazsin
arkadaşlar bizler bu hissede magdur olalı yaklaşık 4 yıla yaklaştı.bizi mağdur edenlerin ar damarı çatlamış. ar damar deyince aklıma bir as.sb. arkadaşın anlattıgı hikaye geldi aklıma. görev yaptığım ist. da komutanımız bir çingene kızına aşık olmuştu defalarca istetdi vermediler. en sonunda devletin rütbeli subayıyım önüm açık generallığa kadar yükselme şansım var niye vermiyorsun diye kızın babasına sorar o da ya başına bir şey gelirse kızıma nasıl bakaçaksın der o da ne önerirsin der ikinci bir meslek edinmen gerekir der. yüzbaşı sorar ne o meslek der eminönüne gideçeksin bir gün aşkşama kadar dileneçeksin bunu yaparsan kızımı sana veririm der. yüzbaşı bakar başka çare yok eski bir elbise bulur tanınmıyaçak bir hale gelir dilenmek için bahse konu olan yere gider akşama kadar elini açar bekler birşeyler veren yok birde bakar ki kızın babası karşıda onu izliyor .son çare olarak tüm güçünü toplar ve allah rızası için bu fakire bir sadaka der ve yardımlar yağmaya başlar yüzbaşı gaza gelir allah rızası için diye bagırmaya başlar akşam olunça idare edeçek bir para toplamış kayım babası olaçak kişinin yanına gider oldumu der o da oldu kızımı verdim der yüzbaşı da ben şimdik ikinçi bir meslek sahibimi oldum diye sorunca kızın babası senin ar damarın patladı bir kere kızım aç kalmaz artık senın yanında der...............
yetkililer artık 2,3.4.ek meslek edinmiş bu mesleklerin içinden biride küçük yatırımcıyı soymak magdur etmek... talan etmek............ borsa da borsa dışı ve borsade atılan hisselerin toplamı 7 eminde ki oto çüplüğünü geçti.......
Aynen Sayın alicingifeli
[quote name="Zagor6" post=4518212]Allah' tan SPK küçük yatirimciyi koruyor !![/QUOTE]<br />
Spk kına yaksın...Yakacak yeri de kalmamıştır,artık 2. kata mı,3.kata mı başlar ne...esemde spk yüzünden ne yüzbinlerimiz gitti...beş para etmeyen elektropak şirketini, patronun eseme 35 milyona kakalamasına göz yumdu,sonra da hissenin içini boşalttılar. Hisse de kapandı.
Aktaş ve egyo mu saymıyorum.
tiwits e yazıp duruyorsun sy. nasreddin hoca ist. iflas dairesi için . hisselerinin belgesini alaçaksın banka ve ya aracı kurumdan tastik ettireçeksin dilekçe ile başvuru yapaçaksın bir de o zamanlar 52.00 tl harç yatırmıştık şimdi kaç tl oldu bilmiyorum.kimlik fotokopiside gerekiyordu tahminimce. hala başvuru için süre devam ediyormu bilmiyorum alacaklı listesi önceden güncelleniyordu artın açmıyor açılış için sıra veriyor
Adınıza Açılmış ya da Taraf Olduğunuz Davalar
Adli Birim Dosya Yıl/No Açılış Tarihi Taraf Rolü İşlem
İstanbul 1. İflas Dairesi 2017/14 21/11/2017 Alacaklı Detay Görüntüle çok işleri var cok o kadar yogunlar ki yogunlultan görüntüye ulaşılamıyor ............dünya.
21/11/2017 alaçaklı olarak dava açtık adımız listede yayınlandı bu güne kadar elde olan sıfıra sıfır elde var sıfır.
Borsatwist forumlarda temmuz ağustos ayında biseyler olucak diye muhabbetler dönüyor varmı bilgisi olan
banka ve bankanın mal varlıgının üzerine yattılar gibi geliyor benim aklıma o yüzden bizlere rahmetli kemal sunalın filimindeki gibi zırnık bile bırakmazlar.........
30.06.2020 .kayseri develide fabrika balıkesir de süt fabrikası satışta görünüyor tmsf ilanında (bankaya ait)
Arkadaşlar merhaba,
Bank Asya kağıdı benim portföyümde de var. Bu güne kadar her hangi bir girişimde bulunmadım.Geçmiş paylarda mutlaka tavsiye niteliğinde görüşler vardır. İzlenebilecek yollar hakkında tavsiyesi olan arkadaş var mıdır?
4 YIL OLDU MAGDUR OLALI BİR AÇIKLAMA YOK. BU DURUM KEPAZELİKTEN BAŞA BİR ŞEY DEGİL. HİÇ Mİ İŞ YAPAN BİRİ YOK 1.İFLAS DAİRESİNDEKİ LİSTE BİLE AÇILMIYOR ÇOKTAN BERİ NEYMİŞ Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. YESİNLER SİZİN GİBİ YALANCILARI BU SÜREÇİ BECEREMEDİK DEMİYORLAR DA ETEK ALTINA SIGINIYORLAR...
HADİ BİZİ KANDIRDINIZ SATILAÇAK ALICI VAR DİYEREK BU ARA YABANCILARIN COGU SATTI KAÇTI PEKİ İstanbul 1. İflas Dairesi ALACALI LİSTESİNDEKİ KAMU BANKALARININ .VALİLİKLERİN BELEDİYELERİN ALACALARI NE OLDU HANİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN PARALARI İDİ BU PARALAR EMANETE HAİNLİK EDİLEMEZ Dİ KİM AKTARDI BU PARALARI BANKAYA VAH ZAVALLILAR VAH..........
0.87 krş ile ( yaklaşık 0.30 cent ) tahta kapandı.
1000 lot hisse = 870 tl = 302 $ ediyordu o zaman ki kurla...
https://i.hizliresim.com/WRYtyN.png
Bir miktar riske atabilecegim birikimim var uygun fiyata veren olursa beklemek istemiyenler var ise alıp beklemeyi düşünüyorum. Uygun fiyat olmaz ise almiyacagim sonuçta bende risk alacağım. Asyab hisse senedini satmak isteyenler TLF mesaj atabilir veya özelden yazabilir 0505 489 2881
Mi Note 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba. Uygun fiyat derken
Merhabalar 42.000 lot hisselerim tanesi 50 kuruştan satılıktır. Almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilirler.
Merhabalar. 41028 adet hissem tanesi 0,75 kuruştan satılık. Almak isteyenler özelden bana ulasabilir
Eğer hisselerin parası ödenecekse ; 4 senedir oluşan bir mağduriyeti gidermek için, bu fiyatlara yakın bir ödeme yapılması gerekir. Şahsım hisselerimi satacak olsam 1,50 liradan aşağı vermem.Alıntı:
Bir sitede ağustos ayı için toplantı sonrası bir şeyler olabileceği ve taksit taksit ödemelerin başlayacağı şeklinde yazılara denk geldim.
Böyle bir şey var mı; varsa bu olayın iç yüzünü bilen birisi yazarsa memnun olurum.
hisse tercihini iyi yapanlar vezir oluyor bizim gibi yetkililer güvenerek banka satılaçak diyer alanlarda rezil oluyor .nereden aklına geldi derseniz son olarak bu defa satılacak ek süre istediler haberi düşünce 1.2 gün alamadım sonra bu defada gelmezse koza alacagım dedim kendi kendime . o gün geldi 15.temmuzda bizim hisse kapandı koza ise 0.20 krş. kadar düştü şu an gözüme takıldı.14.50 olmuş hey gidi günler hey kimine kavun kimine kelek yediren . dünya .............
eski defterleri şöyle bir karıştıralım dedik uzanlar ın ada bank ı da satılmıştı adam fıransada dava açtı bazı davaları kazandı ondan mı ki acaba hala banka satışı onaylanmamış demek ki bizimki de satılsa aynısı olaçak tı gibi örnek. Doğan 6, İsviçreliler 2 ayda onay aldı
Türkiye’de geçen yıldan bu yana bankacılık yerli ve yabancı şirketler bırakın 1.5 seneyi 6 ayda hatta 2 ayda onay alabildi. Örneğin Eylül 2019’da yatırım bankacılığı lisansı almak için başvuran iş adamı Aydın Doğan, 6 ayda yani Mart 2020’de izni aldı. Bu yılın Nisan ayında Türkiye’de temsilcilik açmayı hedefleyen İsviçreli Banque Syz’in onayı ise 2 ayda tamamlandı. Ancak Adabank’ta 18 aydır sonuçlanamadı.
BDDK veya diğer kurumlar, Adabank’ın Na-Fi Dış Ticaret şirketine satışı için ne zaman onayı verecek ve kamuoyuyla paylaşacak bilinmiyor. Ancak Bilinen tek şey, Adabank’ın alan Türk iş adamlarına masrafının arttığı… Türk şirket Na-Fi Dış Ticaret, geçen yıl Adabank için 60 milyon dolar yani o günkü kurla 330 milyon TL teklif etmişti. Şimdi ise 60 milyon doların karşılığı 410 milyon TL. Yani 18 ayda Adabank’ın fiyatı 80 milyon lira artmış oldu.
Şimdi bu bankanin iflası kesinleşmemiş olabilir mi? Hiçbir varlık satışı gerçekleşmiyor mu? İflas kararının itiraz nedeniyle istinafta olduğunu bir yerden okumuştum. Satılan menkuller vs hiç oldu mu bilen var mı
ne olaçak bu işin sonu ......yok mu bir yetkili desek ...........bir zamanlar birden çok yetkili vardı. hepside filimlerdeki gibi kutsal rahibe kutsal kase...vb erişilemez .yetkililerdi örnek valisi em müdürü garnizon komutanı bakanı millet vekili tmsf si say say bitmez her dalda filim çeviriyorlardı. ne oldu bunların hepsinin defteri dürüldü mü ne oldu 15 temmuz ihale günü almayın sizi perişan ederiz mi dediler yoksa birileri aldı da darbe girişimi olunca zaten kapadaçaktık bu da tuz biber olarak olayın bahanesi mi oldu dediniz......
asyab hissesi koranavürüse mi yakalandın da seninle kimse ilğilenmiyor......
TMSF’nin el koyduğu FETÖ’cülerin şirketi Royal Halı, açık artırma ile satılacak. FETÖ’cülerin şirketi diyorlar peki asyab kimin şirketi onu niye apar topar kotadan çıkardınız bir haftada 10 nun üzerinde kap haber gönderdiniz yok 6 ay askıya alınaçak
yok şu olaçak bu olaçak hiç bir haberin arkasında durmadınız 16 sında işleme kapadınız niye kandırdığınız bir yatırımcı olarak soruyorum........................
42.000 adet hissem tanesi 55 kuruştan satılıktır. Lütfen pazarlık için kimse yazmasın, fiyatı kendine uygun bulan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.
41.430 adet hissemi 45 kuruştan peşin satıyorum.
Ciddi alıcılar arasın.
Saygılarımla.
Veli Can 0535 106 05 05
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.