http://fs5.directupload.net/images/170511/8fse2g49.jpg
Printable View
Teyze satmaya mi başladı yoksa
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 aldıklarını veriyordur kesin
latife hn. biz sizin okuduğunuz okulların adını bile telefuz edemeyiz. Ben cahilim ama ben bile bu cahil başımla HSBC yi tahtada gören 25 lot değil 1 lot bile satış yazsanız bu tahtaya GELMİYOR: GELMEEEEEZ: Bunu o güzel beyniniz niçin anlamıyor.Soyadı BOYNER olan bir ortağın ırzına geçtiği BOYNER tahtası olarak borsa tarihine geçtiniz.
Ulen sanki borsa çıkarken artıyor borsa satışa geçince düşüyor ********
bu hisse herkesin sinirini bozdu dün 47,80 den1700 lot alan YKB bugün 47,20 den satmaya çalışıyor.:(
Hala düşeceğim diye çalışıyor
bir lot bile vermem buralardan bu kan emicilere...
kendi aralarında top çeviriyorlar...
dışarıdan biri ''kendilerinden hariç'' bir vatandaş tek kademeye,
10 bin lot alış girsin bakalım hemen üstünü nasıl dolduruyorlar...
o vatandaşa o malın gelmesini engeller bu kansızlar...
tamamen yan yana işlem yapıyorlar...
görerek, bilerek, malın kime gideceğini garanti ederek hareket ediyorlar.
şurada 10...15 ky da 20 bin lot ya vardır...yada yoktur...
onlar bunu çok iyi biliyorlar...bizlerin eli kolu bağlı olduğunu bildikleri için,
hepsi ellerine birer süpürge çöpü almış, bizlerin kulağına sokarak delirtme,
işkencesi yapıyorlar...biraz x bir kurum kurcalıyor...yarın başka bir kurum.
bir gün gelecek bunlarıda birileri kazma sapıyla gıdıklayacak....
:dvr::kahkah:
YTD...
Latife en son ayin 9 da satmış ayin 10 dan beri hisse sakin seyrediyor ellemeseler hisse yerini bulacak ama birakmiyorlar
anlamadığım konu, SPK ya baş vuralı iki ay mı oldu?
bizden sonra baş vuranlar okey aldı...
bizim şirket yöneticileri ne iş yapar...
sorsana yazılı bir şekilde bizi neden bekletiyorsunuz diye...
şimdi ben nasıl uyuz olmayayım kardeşim...
beraber ''ortak'' mı çalışıyorsunuz yoksa????
sen bizi geciktir...biz biraz daha çekecez aşağıya...
sizde nasiplenin sonra hepberaber kazanırız...
ne bileyim....bu ne iştir anlam veremiyorum...
SPK müsaade vermiyorsa o zaman iptal et bedelliyi...
tavan tavan çek tahtayı yukarıya 3e...5e...10a katla kendini..
o zaman SPK ne yapacak bakalım...yukardan sat satacaksan...
buralarda süründürmenin bir anlamı yok...
şirket neden sessiz kalır anlamıyorum...nereniz kısa???
YTD...
spk başvurusu 9 martta oldu...
spk bültenine bakacagız yine.. bu aksam geldi mi diye...
Hocam katar ları sokak araya arayı bulsalar olmaz mı? ☺☺
Latife hn. YETEEER: YA sen hisseye gelmeden 48.30 lardan işlem gören tahta 2 lot HSBC nin satışı çıkınca yine aşağıya döndü. ORAYA 1000 lotta 1 lotta yazsan HSBC Yİ GÖREN HİSSEYE GELMİYOR: BİRKAÇ GÜN 1 LOT BİLE SATIŞ YAZMASAN HİSSE 50 NİN ÜSTÜNE ÇIKACAK: YETEERRR ! LOT BİLE HSBC DEN SATIŞ YAZMAAAAAAAA
Katıksız bir or..... çocuğu bu haso
yatır, yatır yatıra döndü tahta...
cem baba türbesi...:agla:
Napcaz? :) Napsak?
C5503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes küfrettiğinde (geçmiş tecrübe) eskiden o tahta yukarı hareket ederdi.
Ama bunun tınladığı yok.
Devam dibine kadar....
Gömün aq....
Bizim Latife dün yine satmış. Bir şu kadına dur desin artık ,,[emoji35]
bu hanım teyzenin tahtada sattığı 3...5 bin lotlamı çökecek bu tahta?
veya bu hanım teyze neden 80 ler...90 lar değilde 51 den mal satmaya başladı?
hadi diyelim bedelliye katılacak parası yok, hanım teyzenin...
peki şirket iki ay önce bedelli başvurusu yapmış...
SPK ilk haftasında okey verseydi bu teyze kıllarını mı satacaktı tahtada??
veya iki büyük ortak tahtayı dahada aşağı çekmek için teyzeyi kullanıyor.
olamaz mı??? bal gibide olur...teyze bunlara kızgınsa ufak ufak gıcıklığına veriyor olabilir.
ee bu iki büyük ortakta müdahale etmiyor olabilir...
yoksa teyzeyi kılçığınla bir yutar bu pirenalar...
neyse arkadaşlar...bu kansızlar eşeğin kulağına su kaçırdı aratık.
ytd...
Öyle de tonton ve hayırsever görünüyor ki Latife Hanım, Kastamonu Üniversitesini ihya etmiş, herhalde ondandır ki buraya hiç merhameti kalmamış, ama belki de üniversiteye hayır yapacaktır bizden tırtıkladıklarıyla, hemen kötü düşünmeyelim arkadaşlar...
Satan kurtulyor öyle adi kaat
son yarım saatteki yapılan kansızlığa dikkat...
alış tarafı zayıf...biri geliyor tek kademeye 300 lot alış giriyor.
diğeri gelip o 300 e basıyor...fır fır fır...
dalyanak hasan senin yanına kalmaz oğlum...merak etme.
YTD...
Bence bizim görmediğimiz bir ayrıntı var. Şöyle ki, genel kurulda 200 milyon borcu ortaklar şirkete ödeme kararı aldı. Ancak halen ödemediler. SPK bu yüzden bedelli sermaye artırımını onaylamıyor bence. SPK onayı belirttiği için şirket üzerinde bir şaibe oluşuyor ister istemez. Ki bana göre şaibeli de. Lafın özü ortaklar borcunu ödemediği sürece bir hisse düşer. Bunu bile bilede satış yapamıyorum zararına bile olsa.. kader artık.. ytd.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geriye dönük son bir yıllık grafik'e bakıyorumda, böyle soygun yok...
ne b.k yediklerini sadece kendileri biliyor...
100 bine dayanmış bir endekste %50 değer yitir...
düştüğün yere gelmen için %100 prim yapman gerekir...
bu SPK....bu BİST yönetimi sana bu kaymağı yedirirmi, dalyanak???
YTD...
Ne zaman açıkladılar ben görmedim. Üstelik "bir kısmını ödüyorum gerisine bakarız artık" kafası ile şirket idare edilmez. SPK da bunu yemez. Bu gidişle bedelli paralarını da iç ederler bunlar..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kap ve genel kurulda büyük kısmının ödendiğini söylediler..
Böyle açıklamayı böyle yönetim yapar. Bunların da yönettiği şirket böyle zarar eder.
ASUZU nun bedelsiz başvusu 2017 OCAK ayı başlarında olmuş , SPK ONAYI 9.5.2017 SPK bülteninde yer almıştı ....eğer söylendiği gibi MART ayında başvuru yapıldıysa ve presedür bedelsiz - bedelli gibi bir ayrım gözetmiyorsa süreç aynıysa HAZİRAN AYINA sarkar gibi görünüyor BOYP BEDELLİ SONUCU ..inşallah daha erken olur ,bu iblis onay tarihine kadar kimseye acımayabilir ,takip ettiğim kadarıyla..
Bu arada o 300 lot alış benimdi ,ufaktan bir test edelim dedik, der demez başımıza külahı geçirdi zındık ! 76 ya kadar basıverdi..
şu an bölünse fiyat tahmini ne kadar olur 1000 lotum var maliyet 67
uzun süredir izliyorum inanılmaz bir performansla Nisan2016 dan beri sürekli düşüyor
düşme konusunda istikrarı çok nadir, her hisseye nasip olmayacak cinsten !
Grafiği incelediğim zaman 27.kasım.2015 - 16.mayıs.2017 arası oluşan formasyon külah gibi ,hatta 19.nisan.2016 da yaptığı sert çıkışla külahın ponponunu bile oluşturmuş ,,nasıl geçirdim külahı formasyonu oluşturmuş zındık !
Şaka biryana ,
ASUZU da çok fazla feryad figan vardı ,,haklı olarak ,,2 günde bedelsiz etkisiyle % 35 yapıverdi herkez kazandı ben vedalaştım
biraz ASUZUYA benzetiyorum BOYP u
sonunda herkez sevinecek ben inanıyorum ..
Yakında bedelli onayı SPK bültenine düşer ..
Ne yakalandık be... İnşallah dediğin gibi olur..
C5503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurulda paranın büyük kısmı ödendi kalanda sermaye artırımından önce ödenecek dediler. Rakam konuşulmadı. Söz almak isteyenlere söz verilmedi bu olağan üstü kurul dendi. Sadece ilgili maddeler oylandı. Söz almak isteyenler yazılı olarak Dıvana versin dendi. Divan kimseye söz vermedi.1milyon 650 bin lotu olan yabancı fon serh koydurmak istedi onada izin vermediler. AYRICA hisse %50 düşmedi. Ben geldiği yerden eski yerine çıkması gereken miktara bakarım.45 den 90 a çıkması için %100 yapması gerekir. % 100 Düştü. Bugün hala kağıt % 2 düşmüş Latife hn. kapanış seansında 45,84 e mal satmaya çalışıyor.1600 lot mal sattı. Hep söylüyorum kaç lot sattığı önemli değil. HSBC yi 1 lot bile tahtada satıcı gören hemen aşağıya satıyor.Çünkü hn. ın ne kadar daha satacağını kimse bilmiyor. Çok büyük oyun var. HN. elindeki malın %15 ini bile satmadı. Kardeşlerimin dediği gibi isteseler bu malın tamamını bir günde alırlardı. Geçen gün is bankası 300 bin lot özel emirle aldı sattı. Demek ki şu andaki ortaklar hem hissenin düşmesini istiyor, hemde küçük yatırımcının lanet olsun deyip büyük zararlarla hisseden çıkmasını istiyor. Bir ay önce MORHİPO halka arzı haberi gazetelerde yayınlanmıştı. Ogün 51 den 58 e gitmişti. Şimdi o konudanda bir haber yok.
Latife Boyner'de 523 bin lot mal vardı. Kalan malı 458 bin lot. 65 bin lot mal vermiş demektir. Bugünkü satışı 2000 lot dahil buna...
Genel kurulda Tansever ve istanbul portföyün avukatı söz alarak konuşmuş. Genel kurul tutanaklarından okuyabilirsiniz. Her ikisi de şerh koydular
1 milyon 650 bin lot malı olan yabancı fon kimmiş merak ettim doğrusu.. ayrıca neden şerh koydurulmadı ?
Tahtadaki hakim gücün düşüşe oynadığı çok aşikar. Nereye kadar çekecekler belli değil ... patronun büyüklerle kavgası var bence.. olan her zaman ki gibi küçük yatırımcıya oluyor tabi..