Memnun oldum yasin bende.yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Printable View
Abi ayrı düştük. btcimde ayni gemideyiz orda biraz ortalama dusurduk.oltayı attik bakalım hayırlısı.saygılar selamlar
Ben niye yokum [emoji20]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebin satislari doholunmus bu hosuma gitmedi
e Hani bu adamın lotları dolaşımda değildi nasıl sattı?
Herturlu entrika var hangisini istersen onu kullan...brutten çıkmadan son gün ya yukarı yapacak ya aşağı...ptesi normal seans adam malı ptesi yukseltirmi!???....yada gelene geçene verirmi...bu adamın mali dolaşımda değildi neden nasıl sattı bu hiç hoş değil huylandim...falan fonun hissesi bitti bu iyi gidebilir..vs vs vs...hangisi işine yararsa tepe tepe kullan...bu hoduk malı cikmak için brutumu bekledi...kaç enayi aynı gün satamayacagi malı alır...aldın adamdan satamiyorsun tabana verse baka kalacann...anlaşılır gibi değil...ben bu işten bir halt anlamadım...artık tombala oynayacz kime ne çıkarsa ....
Dgzteye ozel durum degil mipas ditas celhada da satmis dogan amca
Bu doğanlar bugün ki not indirimi haberini önceden almış sanırım
Ayrıca şimdi topladım saklama dağılımını 6.948.574 milyon lot var iş diğer finasman dahil.teb i dahil etmedim tek Buda demekki teb in elinde 600 bin lot filan var.dolaşımda ki hisse sayısı 7.500.000 kabaca
Cok varmis ben goremiyorum o payi. Benim mstriks mobil[emoji20] cokmus 50 bin falan di tahminimde.
Hisse yataya girdi brut cikisida suyumuzu sıkarlar iyice dokerler. Sonra ucururlar. Teb buyuk ihtimal sattigini alir. Bence operasyon icerden de destekli olabilir.
Teb ve yatirim fonlarini cikarinca. dolasimdaki lot sayisi tutuyor.
Tebde yoksa birinin malinimi satiyor. Mal virmanlanip duruyor. Belkide birileri panik havasi yaratiyor. Bu hissede islem yapacak olsa dogan holding bise aciklana yapardi
Neler oluyor üçlü rakamlarami yolculuk...
Saklama dağılımda diğer kısmı 2 milyona düştü 2.380.000 den.mal toplanıyor silkeleme yaparlar mı sorun bu.onu da izleyip görcez.
Brutten bugun cikiyor demi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yap sana yakışanı bir taban daha. Hadi. Sonrada bürütün uzatılsın. Herkes kendine yakışanı yapar. Hadi yap bir daha biraz daha çınlatayım kulağını. Ytd.
PaArtesi bitiyor
Ters hareket bekliyorum.sakin
İş ve ak alıcı zaten keşke nakiti olsada düşükten alabilsem ful maldayım
Halk ın elindeki lotlarda gitti güzel
Hisse paylari 5tl gecerse a grubuna mi geciyor bizimki bilen varmi. 30mil geciyor piyasa pay degeri
Gencler kapanis seansinda yoktum 4.17 i alan kimdi hatirliyomusunuz?
Insallah pazartesi major harekete baslar ortam musait
Birde iki gündür dikkat ediyorum karanlık odada be hikmetse kapanış fiyatının altına 55 binler alım emri veriyor kimse satanlarınkini toplamak amacıyla galiba.düşmesini engelliyor en azından
Pazartesi deli bir hacim bekliyorum pazartesi anlayacagiz dostum.
Meksa da bunlardan muhtemelen gecen de 30 kusur almisti 1 lotlari yazan da oydu zaten.
Hakkimizda hayirlisi en azindan islem yapma ozgurlugumuze kavusacagiz.
Iyi haftasonlari
https://hizliresim.com/nOpNkV
Bir aylık elinde lot bulunduranlar ve maliyetleri.meksada 39 bin lot var
Çok sesiz forumumuz.hiç teknikçi arkadaşımız Yok mu ne olur ne eder
Teknige bakarsak hepimiz zicariz
Ya aşağı ya yukarı..
Halen daha brutte olduğunu mu sanıyorsun...
Ben en kotu hissemm....
Terbiyesizce hareketler