Ulan gedik ve marbas krtek nasıl 0.40 tabi alıp 2.30 yaptıysan bmeksi de yap hayır duamızı al
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ulan gedik ve marbas krtek nasıl 0.40 tabi alıp 2.30 yaptıysan bmeksi de yap hayır duamızı al
Batık abi Özgür 35 ve paylaşım yapan diğer arkadaşlar sağolun günlükçü Marbaş ve Gedik alıcı toplayan iş yatırım satıcı enteresan hareketler bunlar durumu yorumlayacak arkadaşlar varsa sevinirim
gedik - marbaş - meksa işin içindeyse ne soylesek boş ,, haber düşmezse , geçen yukselişte olduğu gibi karı alıp kaçabilirler. Malı nerden bırakacağını bilemeyiz. Kendi adıma , ak ve bizim alışa başlarsa bende bir beklenti oluşturur. Ancak esas olan kap haberiyle yukselişin desteklenmesi. zaman zaman düzeltme yese bile hedef hep yukarı olur.
benim görüşüm satanlar tahtanın sahibi alan marbaş falan spek kurumları olma ihtimali yüksek satacak malı speğe devreder spek zamanı gelince piyasaya pazarlar spek etrafında ky ve mal çakacağı adam olduğu için mal satacak spekle çalışmak zorundadır ki elindeki mala alıcı bulsun yoksa kimse bu tür şirketin hissesini almak istemez ytd sadece hayal ürünü yazdığıma inanmayın senaryodan ibarettir
Genel takas kimde ne var iş yatırır 278K satmış elinde milyonlarca lot var
Bu yükseliş önceki yükselişten farklı gözüküyor. Olumlu ya da olumsuz konuşup kimseyi etkilemek istemiyorum ama bana göre durum öncekiyle aynı değil.ytd.
Olumlu mu olumsuz mu
bence kapanışı görmemiz gerek, ne kadar mal basacaklar. emir silme olacakmı. en azından pazartesi için bir ışık verir.