Yatırımcı ilişkilerini sıkıştırdım.hissenize sahip çıkmayacakmısınız.geri alım falan cevap bu https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b60a7424d7.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Yatırımcı ilişkilerini sıkıştırdım.hissenize sahip çıkmayacakmısınız.geri alım falan cevap bu https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b60a7424d7.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Temiz 30 lirasi var diye konustugumuzda toaso 6 lira civarindaydi. İyiki zulaya atmisim zamaninda. Gubre sektoru bitti artik bitirdiler. Baska sokterlere bakmak lazm
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı şekilde düşünüyoruz ve tesbit aslında aynı sayın xxtrader :plc:
Ahmet Mergenin bahsettigi kanun degisikligi ile ilgili yorumum olmustu, buna katılıyormusunuz ?
Ayrıca dört yılda bir bu hisse şaha kalkmış, o dönemlerde de aynı hikayelerden dolay mı hisse önce çökmüş sonra şahlanmıştı ? Bu soruların cevabını önceden tahmin edenler parayı vurur zannımca :party:
ortak gübre sektörünü bitirdiler diyorsun ama satış vs. sorun yok kapasite artırmaya devam ediyor şirket...Hala ülke ithal gübre alır vaziyette...şirket afrika pazarına girmek istiyor sadece Türkiye olarak bakma...Bizde gübre kg tüketim hala vasat gelişmiş ülkelere göre...
şirket düşük azotlu gübre satışı yapıyor satış sorunu yok...nitratlı gübre satışı var nitrat oranı düşük o iş bitti...konsolide karın % 80 i irandan geliyordu oradan zarar geliyor sıkıntı bu....gübretaş zaten amme hizmeti yapıyor...razi kar marjı % 26 larda iken gübretaş kar marjı % 6 larda idi....razi zarar olunca bilanço düzelmiyor...umut var mı yakın gelecekte var ama yavaş ilerliyor süreç...üre fiyatları 300 doların üzerine atmalı önce...
Normal sartlarda gubrf nin suanda 27-28 tl civarinda olmasi lazimdi. Gidemedi gitmezde bundan sonra. Asagida 1.50 tl ye dokunursa hic ama hic sasirma Ortak
Sirket faaliyetlerini hisse performansina etki etmesini hic bekleme oyle bir gubretaş yok rekor karli bilancolarini bile gorduk satis yedi surekli. Sektorde koklu bir degisim olmadikcada bir yere ucacagi kacacagi yok