bunu unutmayin tarih hakettigini verir hayal ettigini degil cunku hayallerle degil yaptiklar bir gun sonuc olarak karsina cikiyor.hayir kapminda kadin aleviler de aleviler diyor.yahu benim gencligim TR de gecti can arkadadim aleviydi hem de dibi digeri kurt tu namaz kilarlardi ben bir gun sikayetlerini duymadim niye???? aksine her ikisi de terore lanet ederlerdi terorden dert yanarlardi.niye demek ki onlar nefret le kin ile buyumemisler.ben onlardan alevilik din dir dendigini duymadim.o aleviler diyen kafa da hadi misal alevi ulkesinde yasasin orda da muhalefet isyan cikaracak kin kusacak bir suru sebep bulur.ya siz biliyormusuni o osmanli aleviligi balkablara hatta dunyaya tasimis yonetimdir.bilmeyen varsa arnavutluk kosova makedonya bosna ve hatta diger ulkelre gitsin gorsun.ama suanda aleviler cikar ugruna avrupada guya filizleniyorlar guya aleviligi yani osmanlinin 350 sene once yaydigi aleviligi gun yuzune cikriyorlar.komik degil mi? daha komik olabi neden bunlari bir alevi olan kilicdaroglu dile getirmiyor?cunku hain ilan edilir elimizdeki oyuncagi aldin diye.
neyse o Türkiye o Türk milletini anavatini ne kadar ozledigimi hatirlattiniz.kurt alevi laz ayirt etmeden.