bu arada kapanışın 7,11 olduğunu sanıyordum meğer 7,14 imiş....güzel bir kapanış olmuş....%1,5 a yakın çıkış yaptı...gün içinde gördüğü en yüksek yer olan 7,19 a çok yakın....buda güçlü durduğunu gösteriyor...
Printable View
bu arada kapanışın 7,11 olduğunu sanıyordum meğer 7,14 imiş....güzel bir kapanış olmuş....%1,5 a yakın çıkış yaptı...gün içinde gördüğü en yüksek yer olan 7,19 a çok yakın....buda güçlü durduğunu gösteriyor...
hisse agresif olmayan bir çıkış trendine giriyor olarak görüyorum....satış baskısını yeni yeni kırıyor...çıkış yavaş yavaş devam edecektir....ilk ana dirençlerden birisini 7,40-50 lerde görüyorum...hafta sonuna kadar orayı görme ihtimali benim açımdan yüksektir..
bu arada rsi 50 nin üstüne çıkmış...geçen gün diplerdeydi...rsi nin zirvesi daha önce 78 olmuş....yani rsi daha çıkacak yolu var diyor...macd fiyatı yeni kesti...oda kendince gidecek diyor...20 lik ema da beni yukarı kesti ve kutpo güçlendi diyor....her geçişte güzel bir prim yapmış...
kısacası teknik de güzelleşiyor..agresif olmasada çıkışına devam ediyor....aza yetinenler için güzeldir...geçen gün kutpo için risk azdır demiştim...o vakit fiyat 6,84 civarında idi...benim maliyet de 6,95 olmuştu...buna da kısmet diyelim artık dostlar...bana göre hala da risk azdır tabi fiyat yukarı gittikçe risk de haliyle yükseliyor....gerçi iyi bir bilanço gelirse risk gene de az olacaktır ama bilanço riskini almak istemeyenler belirli bir yerden sonra temkinli olmalarında fayda var...kendi adıma ise bu riski almak istiyorum...çünkü yaptığım çalışmada o cirodan zarar çıkarması çok zor bir olay olarak görüyorum....
hayırlısı olsun dostlar......
Net Dönem Karı veya Zararı: 35.553.213
Son çeyrekte 1,15 m gibi bir zarar var.
Gerçekler satıldı şimdi beklentiler alınacak. Sorun yok..
Bakalım spek ne yapacak,
Geçen yıl 25 kar fiyat 4 tl, bu sene 35 kar fiyat 7 tl.
Basit orantı fiyat 1.5 tl pahalı.
Büyük hayal kırıklığı, büyük operasyon, bol reklam, yanlış hatalı bilgi.
Bilançoyu inceliyeceğim, ilk görüntü böyle
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi