açıkçası ben de bu konuyu hiç sevmiyor ve size saygı duyuyorum. ancak sadece model portföyü koruyabilmek açısından dile getirdim.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
sunuda ekleyelim formasyonlar faydali oldugugibi zatarlidirda isin ehli olmayanlara ....
tahta yapicilar final sahnelerinde mali ky. ye yikmak icin bu gformasyonlari kullanir inci gibi isler en aceminin. nile gorecegi hale getirir onaylattirir formasyonu hacim vs hersey yerli yerindefir herkes fotmasuonun onay aldigindan ve ucacahindan emindir ...
tamda o anda sahne coker mal ky ye devredilir asagi dogru kirmizi bir mum gerisi malum .....
unutmayin formasyonlarida indikatorleride tahta yapicilar hepimizdenniyi biliyor ve yonlendirebolme gucleri var ...
ve bunu bize karsi kullsnacaklarida asikar .... islemeyen yuzdde yetmiste bu tur ky ye mal yikms.olayonin ciddi bir psyi vsrdir ....
bunu dadece mal bosaltirken degil mal toplarkende kullanirlar ... formasyon kirdi onay aldi diyen ky hurraaaa sarmaya basla ondan sonra yesil uzun bir cubuk :)
Peki üstadım;
Simdi portföyümüzun %100nin Yazic yüzdesinde olduğunu ve %40 lara varan bir kazançta olduğumuzu varsayarsak,bu durumda portföyü nakite çevirmek ve bununla bu seviye er den %kaç tahvil ve veya migros edinmek mantıklı olur sizce?(çok.kurnazca bir soru;))
ayni konuyu daha birakc sayfa once uzun uzun konustuk ...
portfoyumun %100 u yazicida degil bu konu yanlis anlasilmasin ...
yazicida alacagim son lotuda aldim 20 li seviywlerden ve artik ek alim yapmam ....
portfoy oranlarim bikac sayfa once ayni konu uzun ve ayrintili konusulurken belirtildi ....
ve muhtemelen yazicidan sonra tavhl ve mgros un yanina bir hisse daha eklenecek ...
izlemeye devam ettigim birkac hisse var.... son karari verince paylasacagim ....
Hernekadar yazmasakta hep balkonda takipteyiz sayın aksakal. Size ve burda emek veren herkese teşekkür ederim. Lütfen bu seviye ve çizginizi bozmadan devam ediniz. Bol kazançlar, hayırlı günler.
Günaydın hayırlı günler bereketli günler