Kardeş formun ekinide okudunmu
Lütfen orayida okurmusun düşüncelerinde
Teşekkür ederim
Printable View
Yukarda PDF olanı diyorsanız evet okudum . Dikkatimi çeken 1. Cümle zorunlu pay alım teklifi borsadan çıkma işleminin bir ön koşuludur. Diğeri sizin bahsettiğiniz 98 e ulaşılırsa ortaklıktan çıkarma hakkını kulllanıp kullanmayacağımıza sonra karar vereceğiz cümlesi. O zaman şimdi niye satalım ki. Bu çok muğlak bir ifade.
98 sonrası ayrı bir süreç. Orda da son 30 gün ortalaması alınacak. Yani şu 20 günlük sürede fiyat ne olursa onun ortalaması ya da 5 yıllık ortalama hangisi çoksa. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Yani şirket bizimle borsa dışında da birlikte olmak istiyorsa Kendisi bilir. Benim imza hakkım olmasa da sayın garip borsacının kesin olur😄
Bi de şu açıdan bakın. Bu zamanda her şey çok yozlaştı. Kurumlar eskisi gibi değil. Borsada kazanmak ky için çok zor. İzocam gibi şirkete borsa dışında ortak olacağız. Böyle fırsat hayatta elimize geçmez. Ben hisselerimizin borsa dışında şuankinden daha değerli olacağına inanıyorum. Böylede pozitif biriyim ama gerçekten pozitif
98 e ulaşmazsa da satmayanlarla birlikte çıkacak sanırım. Bu bir opsiyon. Diğeri 98 e ulaşıp bizimle çıkacak yine. Ya da 98 e ulaşıp bizi ortaklıktan çıkaracak yeni bir süreç başlatacak.