konu ile alaksız eurobond altın faiz sepette vs minimum %17 max %200 kazanıyorum yazıyor.
Borsa ile alakalı yazısına borsada ne kazanıyorsun diye soru sorunca uzatıp uzatıp sanane diyor niye yazaym diyor. Cvbını vermiş oluyor zatn
Printable View
konu ile alaksız eurobond altın faiz sepette vs minimum %17 max %200 kazanıyorum yazıyor.
Borsa ile alakalı yazısına borsada ne kazanıyorsun diye soru sorunca uzatıp uzatıp sanane diyor niye yazaym diyor. Cvbını vermiş oluyor zatn
Burda borsada yada viopta nasıl kazanilirin cevabını bilmeyen varmi, nasıl kazanılır herkes çok iyi biliyor. Adam kendince edindiği tecrübeyle fikrini yazmış. Fikir yazmak başka bişi yazdığı fikirleri uygulayabilmek basks bisi. Viopta Kar da oturmak gerek dedigimde bunu demek için karda oturmam gerekmiyor. Oturamasamda karda oturmak gerektiğini yazabilirim para kazanmak için.
Deniz hocamın uzmanlık dalı belki okumuştur ben yine de ya okumamıştır diye kopylayayım ...
Mesele Ekonomi
Türkiye, Fed'in açtığı swap hattına dahil edilmedi. Artan döviz ihtiyacına bağlı olarak G-20 bünyesinde açılacak bir swap hattı için görüşmeler sürüyor. Peki, swap hattı nedir? Fed bu yöntemle hangi ülkelere dolar kolaylığı sağlıyor? Bu uygulama ile ne amaçlanıyor?
https://i.hizliresim.com/uMNZAy.png
Üç sene önce 1300 TL gremse satarak 130 bine ev aldik. O gün 100 tane gremse almış olsak. Ev almamış olsak bugün Konya'dan iki tane gayet iyi yerden ev alırdım. Bugünkü evin değeri üç aşağı beş yukarı aynı. Hadi çok iyi müşteri buldun 150 bin. Hadi kira aldın 30 bin diyelim. 320 bin net kayıp var en iyi ihtimalle.
Ben sadece o yazıda keskın ifadeler ve ukalalık gördüm oyüzdennsordum. Burada kendısınden kat kat tecrübeli onun 10 koydugu yerde 100 koyup işlem yapanlar var.
Ama kimse cıkıp sımdı size borsadannasıl kazanılır bunun 2 şartı var bunları yazıcam bunu yaparsan kazanırsın bunu yaparsan kaybedersin gibi cümleler kurmuyor. Fikir beyanı böyle olmaz.
Şakir haklı.
Şakir'e kafa tutan adamın blog'una gidin bakın anlarsınız.
Pembe yazmasını bilmeyen, hisseler zirvesindeyken takibe alan, işlem yapan, başka bir hissede grafik koyup, yükseliş olup bittikten sonra yükselişin başlangıcına PENBE yuvarlaklar çizip "buradan almıştık" diyen birsinin kimseye verecek aklı olduğunu sanmıyorum.
Ya sallıyor, ya da burada sakallıların olduğunun farkında değil, kendisini Abdurrahman çelebi yerine koyuyor.