paçal maçal olmaz konsesüs...
your first lost is your best lost ... düstur bu ...
poker mantığıyla trade yapılır.
kademeli alımla paçalı birbirine karıştırmayalım.... ikisi farklı şeyler...
Printable View
paçal maçal olmaz konsesüs...
your first lost is your best lost ... düstur bu ...
poker mantığıyla trade yapılır.
kademeli alımla paçalı birbirine karıştırmayalım.... ikisi farklı şeyler...
Hangi ayak bilemedim :) Başkalarıyla karıştırıyorsun sanırım.Şansın yaver giderse tabikide tek seferde katlarsın paranı, ya tam tersi olursa? sanırım hiç batmadın :) Benim yukarı gider yada düşer gibi bir iddaam yok.Olsaydı paramın tamamını hergün koyar katlardım mis deil mi? Sadece burada batmaya yakın olan arkadaşlara belki faydamız olur diye nazicene tavsiye yaptım.Gerisi şanslarına ve teminatlarına kalmış...Umarım şansları yaver gider de paralarını kurtarırlar en azından.
İstedigim yere gelirse ne yapayım alım yaparım :) Ben oyuna her yerde girmiyorum özellikle böyle güçlü alımların oldugu yerleri pek sevmiyorum.Longdan hiç batmadım ama şorttan 2 sefer battım. :) Bende tabiki şort odaklı oyuna giriyorum çogu zaman ama oyuna bir sonraki gün yüklü pozda kalmamayı tercih ediyorum.Altın vuruş yapanların sonu hep belli....
Borsa ile ruleti nasil kiyaslayabiliyorsunuz ?
rulette yan betlerde de Alt ve Ust limit var yani 1 2 4 8 16 32 64....... diye gidemezsin limite takilirsin
Borsada ise limit yok 1 2 4 6 8 16 32 64 128......... diye gidebilirsin
Ama su sekilde kiyasliyorsan 300$ i olan bir insan bu sekilde rulet oynuyorsa 10.000 tl si olan insanda 10 kontrat aciyorsa bu adam oyle yada boyle bir gun 0 lar
Gece gece boş boş yazmayın gençleer..
Az dinlenin yatın uyuyun yapın bişeler..
O dediğini karıştırana söyle sütbıyıkcım..
Biz ona öyle annatıyoz )
bi iranlı oyuncu vardı, rüstem, genelde 100- 200 dolarla gelirdi, numaralara random oynardı, eline nereler gelirse 3-5 numaraya basardı parayı, kazandı mı hepsini yine, 3-4 tur arka arkaya alabilirse irice bir sermayesi olurdu, sonra bi ara yine tutturursa 100 doları 10 bin dolar yapmış olarak çıkar giderdi.. yani iranlının kazanan tarzının borsa karşılığı kazanan pozisyonu arttır, arttır- fulle.. trend varsa alırsın parayı, belli bir karda iz süren stopla sadece lot size ayarıyla gidersin
paçal yapan adam mesela 1/4 shortu var kötü fiyattan, 1500 poz arttırmış, 1510 biraz daha.. yarın 1520 çift tepe cüsseli bi short daha.. lanet pala gidiyor 1540- 1550, buralar tamam diosun son kurşunu sıktın fulledin.. kapandı.. hafta sonu..
pazartesi sabah bi haber geldi mesela : çin merkez bankasıyla 50 milyar dolarlık swap anlaşması..
Ayrıca kısaca sensor arkadaşa... buradaki yönetici ip adreslerine sahiptir kontrol edebilir başka bir üyeligim yok ugraşacak zamanımda yok.Buradaki insanlar terse gittiginde benim cebimede para girmiyor.Hangi yön oldugu farketmez herkez kendi bacagından asılır malesef.Fazla şüphe iyi degil sensor saglıgına yazık.Full poz sonunu getirmesin umarım, daha öncede seni full terste görmüştüm 9 canlısın demek belkide battıkça para sokuyorsun viopa bu bir hastalık bende battıgımda para koydum tabikide karşı koyması güç...
Bak az yukarda ne yazmışık vampir karde$ akira..
Full mull neye göre ne annatıyon olm iyimisin nesin )..
Bu güzeldi :) bende aynen katılıyorum bari midesine iyi birşeyler gider.Paçalın sonu pek iyi degil.Heleki teminatın tamamını yatırıyorsan paçala sonu maceranın tam gaz uçurumdan aşagı gitmek olur.Ben terste 1 saat bile sabredemiyorum nasıl birde üstüne zararı çogaltmak için paçal yapılır.Tabi zamanında bizde yaptık o hatayı maliyet düzeltiyorduk falan sonunda bizi düzeltip bıraktılar :D Şükür kaybetmemeyi ögrendik dersleri almak önemli.Viop, fx te ne katlayanlar gördük sonunda katlanıp gittiler malesef.