Daha ilk kalkışta düşük maliyetle yakalayan, ve sadece 21 günlük EMA takip eden, mala vururmuş...ama tabi gerçekçi bakılırsa, ben uzun vadeli temettü yatırımcıyım diyenler hariç, kimse bu karda teknikle oturamaz psikolojik olarak..
Printable View
kuzenim ile konustum az once.kendisi tr de ilk 3 de ki bir otelin gm si.otelde tum yaz rezervasyon durumu su an % 20 imis.
rusya 1 hazirana,ingiltere 25 hazirana dek ertelemis tum rezervasyon ve ucuslari.buyuk ihtimal bir daha ertelicekler diyor.
dusunuyorum kapali is kollarindan vergi kaybi,ev araba satamiyorsun gelmeyen vergiler,alim satim paralari,turizmden milyarlarca zarar.
aslinda akp hukumetine ne kadar kizsakta su an ki sartlarda ulkeyi her ay bir sekilde memur,emekli maasi ,o ,bu, su odemelerini yapmak ciddi bir olay.
size katılmıyorum, vatandaşlar olarak zor günler için vergimizi fazlasıyla verdik, ilgili para saçma sapan beton projelerine ve makam araçlarına gitti, yolsuzluklar falan zaten taşıp duruyor.
hükümet yetkililerinden tek konuda tasarruf veya yerlisini ucuzunu kullanma vb.. özverisi gördünüz mü, tabii ki hayır.
her devletin zor günler için kenarda parası olmalıdır, en basitinden işsizlik fonu bunun için vardır.
vatandaş olarak şükretme değil hesap sorma konumundayım, etrafta karnını doyuramayan bebekler varken kanal istanbul zırvalayan bir gruba sadece lanet edilir.