Yabancı, banka hisselerini kur zararini da hesaba katınca maliyetinin onda birine sattı nerdeyse. Yabancı kara zarara bakmaz, 1-2 milyon lot polho satmak koymaz onlara. Yabancı satislari bitince 3.00 üstü bı hareket olabilir.
Printable View
https://i.hizliresim.com/2bijl9w.PNG
Bu da, sayın patronların yılbaşından bugüne hisse sattığı dönemden itibaren takastaki değişiklikler. 10 milyon 300 bin lot A.Faik, 8 milyon 500 bin lot F.Nilgün, 4 milyon 500 bin lot M.Emin satmıştı. 23 milyon 300 bin lot yani.
Yabancılarda zarar eder arkadaşlar. Ben bu hisseye ilk girdigimde yabancıları bıyıklı olarak düşünmüştüm artık bu kanı bende tamamen değişti ki kamil abinin dediği gibi zitlasmalar bile ortaya çıktı GK de. Hatta bir YouTube videosunda citideki 10 a yakın farklı yabancı fonlarin aldığını gördüm yani o işler öyle olmuyormuş. Yani bana göre satan gerçektende yabancı olabilir. Ha bu olumlu mu olumsuz mu yansır onu da zaman gösterecek.
yabancı fonun satması iyi haftaya biter kağıdın itibarının yerin dibine girmeside iyi oldu fon yabancı ky filan hepsi 40 milyon lottur en fazla ky artık almıyor zararına satanlarda var artık durumu büyük mal kimin elindeyse o belirleyecek bir kağıt 5 yıldır düşermi insaf helede kimya sektöründe
2 sene önce indes bilgisayarda deli gibi yabancı satıyordu 6-7 tl civarı kapta haberini bulabilirsiniz. Ordan 13 liraya pandemi sonrası 38 liraya şimdi bölünmüş hali aynı para. Yabancı satar , emeklilik fonu satar bunlar vitrin işler. Hissenin ederi var mı var mühim olan hisse uçarken elinde olması . İndesi 5 lira alıp 8,5 verdik para kazandık diye hiç kıpırdamasak hem polho zararı yoktu hem hisse 38 lira gördü. Polho değerinin altında bu gerçek dahilinde ya biriktir yada sabret elbet ekonomi düze çıkıyor diyecekler o zaman fiyata bakarsın. Speğin yapmadığı kalmayacak ama bu sonucu değiştirmeyecek. Ytd.
Sedat Peker'in videolarını izledikçe tek korkum, Poliport'tan birilerinin hatırına bazı pislik işler yapılıp bunların her an gün yüzüne çıkacak olması. Feci tedirginim. Çünkü bütün bu abidik gubidik işlere kafası basmayan, el bebek gül bebek büyümüş adamlar bunlar. Mahalle arası müteahhit bile tufaya getirmiş nekine bu mafya düzeni.
Hakkımızda hayırlısı.
dikizlemeye devam...? çalı arkasından..
inşallah bu şahsiyetli adilere birileri çökerler ky çöküp ahını alanın donuna kadar alırlar misali..:kahkah: :wave: