Tavan çözüldü, Mohnish Pabrai Ak Yatırım üzerinden devam ediyor agrasif alımlarına
Tahmin ettiğimiz gibi bu adam %5 de kalmaz
Printable View
Tavan çözüldü, Mohnish Pabrai Ak Yatırım üzerinden devam ediyor agrasif alımlarına
Tahmin ettiğimiz gibi bu adam %5 de kalmaz
Çakal şirket sahiplerinden gına gelmişti. Patron derdi olmayan, imtiyazlı payı olmayan miss gibi şirketi keşfetti çok büyük bir balina. 2025 yılı itibarıyla 5 milyar dolar parası olduğu söyleniyor. 100 milyon dolarını buraya gömse hem şirketin hemde projenin yeni sahibi olur
Tahmin ettiğimiz gibi Hintli yatırım gurusu %5 ile sınırlı kalmayacak bu alışların devamı gelecek inşallah biiznillah
Tavandan Mohnish Pabrai çok mal aldı bugün. Buradan hareketle diyebiliriz ki yolumuz baya uzun inşallah biiznillah
Elhamdulillah
Sayın abim Gmtas özelinde şöyle yükseldi böyle yükseldi yorumları var fakat ben bunlara katılmıyorum hissedeki yabancı yatırımcılar dolar bazlı bakıyorlar sizinde az önce bahsettiğiniz gibi zirve aşımı yeni oldu ve üstünde yerleşmeler başladı ez cümle yolun daha çok başında olduğumuzu düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun şimdi arkamıza yaslanıp bu şahane tahtayı izleme zamanı👋
Mohnish Pabrai Parakende sektöründe agrasif büyüme hikayesi içinde gelmiş olabilir. Başkanın her ilde bir şube sözü var, hatta Berlin de bile açmayı düşünüyoruz diyor. Mohnish Pabrai bu büyüme hikayesi için uzun vadeli yatırım yapıyor olabilir
https://youtu.be/xTpJHRLHGns?si=CfPyPIzAJM0Vlmpm
Her ilde en az bir şube hikayesi ve yurt dışına açılma hikayesinide üstüne koyduğumuz zaman uzun vadede muhteşem bir büyüme hikayesi çıkıyor ortaya. 2 şubeden 200 şubeye kadar gidebilecek bir hikaye bu
Bebek bir şirketin büyüme hikayesine gelmiş olabilir Hintli balina