Sn keko ve esözcan brlsm takibinizdemi acaba.oranın sayfa çok sığ.iyi bir potansiyel var gibi duruyor
Printable View
Sn keko ve esözcan brlsm takibinizdemi acaba.oranın sayfa çok sığ.iyi bir potansiyel var gibi duruyor
Teşekkürderim
Geçen yıl incelemiştim ve çok da begenmis idim...hatta gesan mib blsm mi tereddüt etmiş son kararımi gesandan yana kullanmıştım..yalnız ben almaktan vazgeçtikten sonra takibimden çıkardım..güncel bilgilerine sahip değilim...ben almayı düşündüğümde diplerde idi birer çirkin ördek yavrusu idi.. şu anda ne durumda bilmiyorum...
Cevap için teşekkürler keko.ben burayada poz aldım.
arkadaşlar yukarıdaki kapta bir noktayı da atladık...oda şu cümle...:Horsunlu Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su ruhsat sahasında bulunan iki adet üretim kuyusunun
mineralli su doğal soda olmalı...yani yemeklerden sonra içilen doğal soda...burada da güzel bir potansiyel olacak...hem elektrik üretilecek hem de soda satılabilecek...hayırlısı ile gelişmeleri bir görelim...
son bir iki yıldır hep enerji hisselerine takıldım...cweneyi satarak sudan çıkmış balığa döndüm..:kahkah: elimdeki çok az miktardaki yeotk ise yarama merhem olamaz...ama bir yandan da kocaerin de yenilenebilir enerji şirketinin olması ve bu yolda büyümesi beni teselli edebilir...yine jeotermal enerji ile birlikte minarelli suyun çıkarılacak olması yanında bonus...tüm bunların yanında zaten büyüyen ve tüm satışları döviz bazında olan bir kocaer...fedin faiz artışlarını sonlandırması ile emtiya fiyatlarının artık yükselecek olması ile çelik fiyatlarının değerlenecek olması da güzel bir olay...
kocaer de az değil ama enerji hisselerine göre biraz hantal...ama diğer demir çelik hisselerine göre ise bence gayet iyi...kocaerin tam anlamı ile etkisini göstermesi sanırım 3-5 ayı alacak...
bu yıl sonuna kadar kocaer tüm enerjisini yenilenebilir enerji kaynaklarından elde etme amacında..bu yüzden de yeni kurduğu yenilenebilir enerji şirketinin adımlarını hızlı atması gerekiyor...önümüzdeki günlerde bu işleri ile ilgili kap haberlerinin gelmesini bekliyorum..