Hisse göçtü, noldi yahu
bu seferde ithalatta artış mı var yoksa
Printable View
Hisse göçtü, noldi yahu
bu seferde ithalatta artış mı var yoksa
Ukraynanın uzun menzilli füze kullanımını bahane edip, iki gün keriz silkeleme yapıldı bütün hisselerde. Altınay'ın yolu uzun, büyük resme odaklanmak lazım sayın dede, günlük fiyatlar gelir geçer. Short açanlar şimdilik kazanıyor gibi görünse de yakında çoğu dökülecek. Sabırlı olanlar kazanacak.
Savunma sanayi şirketleri genelde bu tip şeyleri tek başlarına yapmazlar. Ülkenin ihtiyaçlarına göre belirlenin silah sistemlerinin yazılım ve pek çok parçasını devletin belirleyeceği kriterler ve izin dahilinde üretirler. ABD bile F-35 uçağının parçalarını değişik ülkelerde ürettirmektedir. Altınay savunma sanayi bu alanda teknolojiyi en üst düzeyde kullanan ve ülkemizin savunma sanayine destek veren güzide şirketlerden bir tanesi.
Şu kadarını yazayım, şirketin faaliyet alanları içerisinde Hareket Kontrol Sistemleri, Silah Sistemleri, İnsansız Sistemler (Hava ve Kara), Deniz Sistemleri, Mühimmat İmha ve Patlayıcı Üretim Sistemleri ve Test sistemleri bulunuyor.
Şimdi 50 adet insanlı ve
insansız hava aracını inip
kalkacağı milli uçak gemisi
henüz tasarim aşamasında
Acaba altınay bu projenin
neresinde yer alir
Bana göre, uçak gemilerinde mutlak gerekli olan "Gerçek Zamanlı Kızılötesi İz Yönetim Sistemi" , "iniş sistemleri" ve "silah sistemleri" konusunda mutlaka katılımı olur diye düşünüyorum. İşte asıl bu proje savunma sanayi açısından kayda değer büyük resim. Bunu görmeden günlük fiyatlarla uğraşmak büyük hata.