http://finans.mynet.com/yorumlar/oku/286/
Printable View
Problem sende degil sn. Mustafa. Acayip acayip yaziyor herkes. Otekisi dumbul muydu neydi kac kere hakaret edip durdu bize cins. Allahtan ceza aldi da gitti. Gitsin myneti kirletsin biraz.
Ayrica orda forumu var. Bu ne diye buraya geldi her yerde kapadilar falan diye. O baska bir muamma.
Bu arada zeek24 arkadasimizin izniyle yaziyorum. Ocak'taki mahkeme Haziran'a ertelenmis, kendisi yolladi bana davanin kagitlarini sagolsun. Buraya koyup koymamak onun bilecegi is. Tesekkurler tekrar.
Avukat Şükrü Kaya yı bulursak Goldaş ın ne zaman açılacağını öğrenebiliriz. İstanbul barosun dan dır.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Dumtekatek evet finans my nette şiirleri var alay ediyor insanlarla. Inşallah tekrar aramıza katılmaz. Neyse konumuza dönelim. Aslında Goldaş konusunda hâlâ umut tükenmiş değil. Çünkü iflas ettirilmedi spk davası devam ediyor ancak ortada sağlıklı veriler yok.Bilgi eksikliği var.Adamlar dürüst değil sıkıntı burada. Hani derler ya "Cikmadik Candan ümit kesilmez" diye o yüzden umudumuz devam ediyor. Saygılar.
Baloncu kardeşim çok şakacisin. Yada dur tahmin edeyim buldum Baloncu olduğun için böyle şaka yapıyorsun. Buda olmadı sanırım. Ya neyse sen tvetle bir şey ediver yani Şükrü ye bi soruver bakalım ne diyor. Mutlaka cevap verir nede olsa hukukçu kendisi. Sonra bizimle paylaşıverirsin. San zahmet.