[emoji122] [emoji122]
E6833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji122] [emoji122]
E6833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kullanılsın diye yatırım modellerini paylaşıyorum ama asels için opaylaştığımı hazırlamam 12 günümü yaklaşık 11 saat pc de olmama ve hesap yapmama mal oldu ve paylaştım bu benm stratejim dersen olmaz hatta konu da kendisinede yazdım çok tanıdık geliyor diğer bahsettiğiniz stratejlerinizde duymak isterim diye ama diğerleri gizliymiş açıklayamazzmış bizde kullanırmışız :)
Tek isteğim ilk günden beri şahsıma deil ama bilgiye saygı isteyen ego desin isteyen kendini gerçekleştirme desin sonuçta hepimiz belli nedenlerle buradayız ortak paydamız ise KAZANMAK
Sn Ekodream,
Bütün gün hiç üşenmeden bu kadar detaylı analiz yaptığınız için teşekkür ederim. Zevkle izliyorum topiği.
Sayın Murat Hocam, Asels speğinin alışılmadık hareketinden bahsettiniz, sizce bu önümüzdeki günlerde yükseliş trendinin bozulabileceğine işaret midir? Birde ikinci bilanço tarihine kadar bazı sosyal ağlarda zikredilen 26,50 hedefinin zorlayabileceğini ne kadar olası görüyorsunuz? Teşekkür ederim..
Deme abi ya bende bugün 10bin kaybettim [emoji53]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saglik olsun inşallah yarin yesil kapatır.
Soul abi özlendin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim Allah razı olsun. Değerli insanları kazanmak çok mutlu etti beni. Sana da kaybından dolayı geçmiş olsun. Asels elbet geri verir sana o parayı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app