Forumda da kağıttada kimse kalmadı galiba.
Printable View
Forumda da kağıttada kimse kalmadı galiba.
40 dakikada bir işlem yapan kagıttan ne beklenir ki.şu kademeleri çok merak ediyorum doğrusu.
Sn leybold..beklentiniz ne ki? bu kadar olumsuz yazıyor ve kendinizi kasıyorsunuz...Benim ölçülerime göre bu fiyatta gezinmesi bile çok iyi.. Bilanço'ya kaldı bir hafta...Gelir tablosunda düzelme olmadığı sürece asansör işlemler , yatay sıkıcı seanslar normal karşılanmalı...
Ha iyi bir bilanço yada arsa değerlemesi gibi şirketin temel rasyolarına etki edecek bir durum teşkil eder yine seanslar bu denli durgun geçer o zaman hep birlikte serzenişde bulunalım...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan istemezse ne kar olur ne hareket.kağıdın sahibi istemesi lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben esas faaliyet karı üzerinde bir güç görmedim tanımamda...Hisse 3.5 milyon zarar yazmış... Ederinin üzerinde şuan....Hisse gitmeyince doğanın istemesi lazım mazaret gerçekten uzak bir söylem...Şimdi ilk çeyrek 1.5 milyon ve üzeri bir kâr açıklasa aydın doğanın istemesi ile gidecek... Veyahutta sizin yatırım felsefeniz bumudur...Ben xxxc hissesini alayım belki Patronun canı sıkılırda yukarı taşırsa birşeyler kazanırım... Yapmayın dostum...
Hissenin fiyatını oluşturan etken arz talep olayıdır...Hisse zarar yazmişken nasıl talep olacak... Bakın kront,erbos orge ,alka vs...
Zararı gösteren kim yatırım devam ederken bile bilanço iyi gidiyordu istesinler biranda 3ml kar açıklar kağıdı kaldırırlar
Bu kağıt patron kağıdı o dediğiniz hisselere benzemez diye düşünüyorum