-
Elektropak+CK Holding+Esem =%25
Mahsum amca =%13 civarı
Toplamda %38’in nerde olduğu belli..
Deniz hariç, yapı kredi dahil ilk beş kurum %48 civarı.23 kuruşken de hemen hemen böyleydi, 99 kuruş olduğunda da böyleydi...Ayrıca Halk bankasında da birşeyler var gibi..
Kısacası büyük bölümü hatta neredeyse hepsi toplu..
-
Topluysa eninde sonunda hareket edecektir. Ama bir hissenin bu kadar beklemesi de tuhaf. Toplayanlar herhalde canımızı istiyor. Ama biz zaten ölmüşüz. Çok bekler. Yapsın bir kaç tavan alsın istediğini.
-
-
Bu arada akşam seans sonunda paylaşılan alış satış rakamları yanıltmasın kimseyi.. Alış kademeleri boş, satış kademelerinde 300 bin bekleyen falan hikaye..18:07’dr alışın büyük kısmı talimat veren tarafından siliniyor..hergün test esiyorum... 0,38’e girdiğim satış ka 0,46’da 100 bin alışla karşılanıyor...dün 0,45’te karşılanıyordu...ama akşam kademe derinliğinde alışta bu rakamlar görünmüyor, son saniyelerde siliyorlar çünkü..
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...54fb9d7799.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
-
-
Yani 0,47’de görüldüğü üzere 100 bin civarı alış var.. bir kademe üstünde 48’de 100 bin satış var.. hiçbirimiz bu durumda 100 binlerce alış girmeyiz..almak isteyen adamın demek ki bir beklentisi var ki 100 bin almak istiyor..ama beklentisi olan adam şu durumda 47-48’e bakmaz.. 47’de ben alacak olsam bir kademe üste yazar 100 bin değil de 95 bin alırım beklerim.. ama Burda bu durum yok, ne iş çeviriyorlar belli değil.. yukarıya da izin vermiyorlar, aşağıya da salmıyorlar..tabana veriyorum yok tabandan almam 46’dan alırım diyor.. bu düşüncedeki adam bırakın 48’i 50’den de alır..
-
Bi ****lik var ama çözemedik.