Şu Adnan'ı nasıl etsek te hisse fiyatı konusunda kutpo ile bir yarışa soksak...bizimki hisse yükselince acayip rahatsız oluyor.
Printable View
Sn cefaks teşekkürler... Zaman zaman bu tabloyu paylaşırsanız seviniriz..
Karınca kararınca şunu anlayabiliyorum... Unlu satışta görünüyor.. Garanti de aynı şekilde. Garantideki satışın bireysel emeklilik fonlarına ait olabileceğini düşünüyorum.. malum bu fon yönetimleri hemen daldan dala atlarlar.. büyük kağıtlarda hareket var diye oraya atlıyorlardır.. Diğer taraftan tahtada MERİLL in en yüksek işlem hacmini gerçekleştirmesi figüran olarak görülmeli ve UNLU ile ilgili olabilir..
Teşekkürler.
Kağıdı herzaman baskılayan Ünlü. Bu her zaman böyle. O mallar da kimin malum...
Peki ben de bir soru sorayım :takas saklama bakiyesi sermaye tamamı üzerinden mi yoksa halka açıklık üzerinden midir?Şimdi halka açıklık %33,27 yuvarlak olarak 25 milyon hisse ediyor,sermaye 75 milyon,verilen tablodaki toplam 56 milyon...
Halka açıklık 25 milyon adet.
Unlu 29 milyon adet. Toplam aşağı yukarı 56 milyon... Hesap tamam. Bundan şunu anlıyoruz halka açık olan kısım olması gerektiği gibi tamamı MKK ya kayıtlı, ama aynı zamanda hakim hissedarlara yani Polat lara ait 29 milyon hissede MKK da kayıt altına alınmış. Yani Unlu dakiler Polat lara ait.