o raporda birleşmeden sonra halka açıklık kısım %40.43 olarak gösterilmiş...
Printable View
o raporda birleşmeden sonra halka açıklık kısım %40.43 olarak gösterilmiş...
dün delta ve yapı krediden veren uyanıklar aşagıdan almak için dört gözle bekliyorlar hissediyorum.
Sn. keko ve Sn. Mastori, sizlere ve Siver-can ekibine selamlarımı sunarım. Birleşmeden sonra kar artması bir tarafa, daha önemlisi niye birleşme yapıldı, bence burası daha önemli. Zaten her ikisi de işin anekdotu.
Bu şirket 5 ayrı gerçek kişinin (sanayici, iş adamları) ortaklığında faaliyet gösteren, 103.000 m2 arsa üzerinde kurulu, 1.000 personel çalıştıran, üretim işi yapan bir endüstri kuruluşu. Üreten eller. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu cari açığı giderecek, güzel eller. Böyle büyük bir ölçekte iş yapan, katalizör (hızlı) büyüme vizyonu olan bir firma, elbette tüm yönetim ve işletim departmanlarını elden geçirecek, kurumsallığa uymak zorunda kalacak. Zaten, 1 Milyar TL ciro yapabilmek için bunlar şart olarak kendiliğinden ortaya çıkacak. Sen satış yapacaksın nereye, pazarlamaya, pazarlama ne yapacak, senin malını alacak, o ne yapacak, başkasına satacak, başkası ne yapacak. Su nerede? - İnek içti. - İnek nerede? - Dağa kaçtı. - Dağ nerede? - Yandı bitti. Kül oldu. Millet sana güvenecek, nasıl güvenecek, kurumsallığına. Marka olmak istiyorsan kurumsal olacaksın. Tüm işlevlerin şeffaf olacak. Buna mecbursun. Koç, Sabancı böyle yürüdü gitti. Bizimkiler de farkında. Zaten onun için bileşme oldu. Pazarlama ile birleşmeyi de ortaklardan biri istemezse, öbürü isteyecek, öbürü istemezse, diğeri bunları oluşturmak isteyecek. Çünkü kalabalık bunlar. Bu çok iyi bir gösterge.
Sonuç olarak bu şirket, diğer ortaklıklarını nasıl birleştirdiyse, bir çatı altında topladıysa, pazarlamayı da birleştirecektir.
Selamlar bizden sn.izci aynen de dediniz gibi ben o konuda umitliyim pazarlama şirketi birleşme ve başka bir hikaye ile süreci şekillendirecek gibi.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilginç olan şey son birleşme ile halka açıklık %47 den ,%40 a inmiştir...herhalde eğer pazarlama bölümü ile de birleşirlerse o zaman halka açık kısmı daha da düşecek ve böylece kar eden şirkete büyük ölçüde hakim olacaklar...birleşme bu şekil ile onlar için daha avantajlı olacak gibi...
Sarışın, yeşil gözlü güzel kız,
Sen; gerelden, asuzudan, kronttan ve banvitten daha güzelsin.
http://dagitimkanali.com.tr/2213-sil...ime-gecti.html
Mağazalaşma ve Shop’laşma ile birlikte Silverline markasının yükselişi sürüyor, bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Mağazalaşma konusundaki hedefleriniz nelerdir?
Şu anda, 25 shop mağazamız var. Bu değişim sürecinde, shop mağazalarımız için “Shop in Shop “ projemizi hayata geçirdik. Projeyi kısaca özetlersek; mağazalarımızın ankastre ürünler konusunda var olan uzmanlığını diğer tamamlayıcı ürünler ve markalarla bir araya getirerek mutfağın tamamına yönelik uzman mağazalar haline getirmek. Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız Schock Granit Evyeleri’nin mağazalarımıza entegrasyonu başarılı sonuçlar verdi. Bu yıl, mağazalarımıza entegre ettiğimiz ikinci markamız Fakir oldu. Shop in Shop projemiz kapsamında farklı ürün guruplarında farklı markaları da sisteme entegre etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Mümkün olduğu kadar mutfağın içinde kalmak istiyoruz. Bu çalışmalar shop mağazalarımızın gelişimi ve ticaret hacminin büyütülmesi açısından son derece önemli.
Hedefimiz ise, 2017’nin sonunda 50, 2018’in sonunda 75, 2020 sonunda 100 mağazaya ulaşmak. Projemize inanan yatırımcılardan gelen “Shop Mağaza “ taleplerini de değerlendiriyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Berlin’de yapılan İFA Fuarı sırasında standınızı da gezdim. Bu yıl, birbirleri ile konuşan ve bağlanan ürünlerin ön plana çıktığını gözlemledim, son olarak bu anlamda ürünlerinizden söz eder misiniz? Tüketiciler, Silverline markası olarak önümüzdeki günlerde nasıl ürünler görecekler?
Silverline, Türkiye için çok yeni olan tezgah altı ve tavan tiplerinde hibrit ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İFA’da tüm dünyaya tanıttığımız Capture ve Flow-in hibritmutfaklarayöneliktasarlanan ilk davlumbaz modellerimiz. Tüketici beklentilerini karşılarken teknoloji ve doğa etkileşimini de ön planda tutuyoruz ve artık dümeni yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneltiyoruz. Bu yönde, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonunda, ilk hibrit ürünler Flow-in ve Capture modellerini tüketici ile buluşturduk. Silverline, sektörde ilkleri gerçekleştirerek katma değeri yüksek ürünlerle karlılığını da artırma hedefinde.
2016 yılında yapılan bir röportaj..burada geleceğe dönük planlarını gündeme getirmişler...yukarıdaki röportajdan da anlaşılacağı üzere şirket artık yeni bir yapılanmaya ve kurumsallaşmaya doğru gidiyormuş...bir de bunun için kendi mağazalarını açmışlar...2017 yılında 50 adet ,2018 yılında 75 adete ulaşma hedefleri var..bir de yeni teknolojisi yüksek ürünler üretmeye başlamışlar...zaten hedef 2018 de %20 büyüme bu gerekçelere dayanıyor ve çok da mantıklı görünüyor...