Bugün banka müdürü ile konuştum Eylül ekim ayında mevduat lar %10 15 arasına indirilecek dedi...mevduatin ruhuna el fatiha o zaman...parayi nasıl değerlendireceğiz dolarda hikaye oldu....
İndirilecek derken. Parası olan mı faize karar verir paraya ihtiyacı olan mı?
18-07-2019, 13:54
EREGLTUPRS
Alıntı:
Originally Posted by eraser_k
Bugün banka müdürü ile konuştum Eylül ekim ayında mevduat lar %10 15 arasına indirilecek dedi...mevduatin ruhuna el fatiha o zaman...parayi nasıl değerlendireceğiz dolarda hikaye oldu....
İş kurun veya borsada iş yapan şirketlere ortak olun...
18-07-2019, 14:10
Batman
Alıntı:
MB 'nin hedefi bile 17 gibi konuşuluyor milleti panikletiyor bunlarda iyice:plc:
18-07-2019, 14:16
iyimser
4 ekim 2019 a az kaldı bakalım görücez dolar ve faiz nereye gelecek şimdiye kadar söylenen ne doğru çıktı ki
18-07-2019, 14:18
Dudu
Alıntı:
Originally Posted by EREGLTUPRS
İş kurun veya borsada iş yapan şirketlere ortak olun...
Son zamanlarda duydugum en iyi tavsiye...
Syg,
18-07-2019, 14:19
greenmevduat
Alıntı:
ben öyle %10 lara çekilebileceğini düşünmüyorum açıkçası.. öyle bir şey olursa elimdeki tüm parayı külçe altına çevirir bankadan çekip evde kasada saklarım..zırnık vermem oyle %10 dan para betonculara....bankadaki dolarlarimda ceker evde kasaya koyarim....