Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya General Electric ney, o zaman kaybettiyse? Edison, Ford, Rockfeller o zamanın endustri mafyasıydılar. Forda da engel oluyorlar elektrikli araba çıkardığı halde . Petrol devleri yanmalı motor konusunda üretime ikna ediyorlar Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by secbul Westinghouse parladı tesla nın ucuza sattıgi patent ile birde fuarda edison sana nasıl ko.. tarzi ucuza aydınlatma ihalesi var. Yahu bir sallamayın fuarı Edison degil, Westinghouse kazandı. 1893'te düzenlenen Chicago Dünya Fuarı'nın aydınlatılması işi Westinghouse'un şirketine verildi;
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu bir sallamayın fuarı Edison degil, Westinghouse kazandı. 1893'te düzenlenen Chicago Dünya Fuarı'nın aydınlatılması işi Westinghouse'un şirketine verildi; Bizde onu yazıyoz zaten.. Tesla ve westinghouse kazandı.. Alternatif akım ile aydınlattılar fuarı.
Alıntı: Originally Posted by thunder Rusya/Moskova'da 30 Mart'tan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İlaç buldular ama gene de sokağa çıkmak yasak. Yoğurdu üfleyerek yemek mi yoksa ilaç fake mi? Bütün devletlerden yalanlar akıyor buram buram.
Alıntı: Originally Posted by guneysu yarın viop ve borsa nasıl olacak.. ? Ben tahminlerim var . Ya çıkacak Ya düşecek Ya da yatay kalacak Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Forda da engel oluyorlar elektrikli araba çıkardığı halde . Petrol devleri yanmalı motor konusunda üretime ikna ediyorlar Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Fordun cereyanlı arabaylan ilgisi yoktur, T modeli çıkarttığı zaman tüm cereyanlı araba üreten firmalar batmıştır.
Alıntı: Originally Posted by Berk Dogan Sayın güneysu mevduat sayfasında devamlı fikir alışverişinde bulunurduk ben hala ykb ile çalışıyorum yavaş yavaş bistte dönecem gibi. beklemedeyim. Bu arada nasılsınız .? sağolun, evde tur atıyorum, sokağa çıkmayın kuralını uyguluyorum mevduatı bırakıp borsaya döndüm epeyce oldu
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Ben tahminlerim var . Ya çıkacak Ya düşecek Ya da yatay kalacak Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Çok faydalı oldu sağol ..