Vatandaşı %30 net küçülmüş, dövizle borcu olanın bir senede borcu 1 trilyon yeni parayla artmış üstüne Dünya'nın en yüksek faiz ve enflasyonu ile sadece TÜİK in yapay verileri ile bu ülke üç gün sonra sıkıntıya düşer.
Printable View
Vatandaşı %30 net küçülmüş, dövizle borcu olanın bir senede borcu 1 trilyon yeni parayla artmış üstüne Dünya'nın en yüksek faiz ve enflasyonu ile sadece TÜİK in yapay verileri ile bu ülke üç gün sonra sıkıntıya düşer.
Bir kaç sene sonra abd karşıtı yerli ve milli lerin newyorkta mc danılds kuyruğunda görürüz....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğin Arjantin Venezuela yız malûm kesimin bunu kabul etmesi işine gelmiyor..
Diyorum ya hocam..
Ecevit düşüren güç abd Avrupa İsrail batı cephesi akepe örtüsü altında oldu ve bu lider kimseye birşey demedi demokrasi tıkır tıkır işletti.. dış mihrak demedi vatan haini demedi..
Erbakan bile bunlara demedigini bırakmadı adam ne dediyse yaşanıyor..
Sonuç..
Gelde anlat .
Eğer bana manda ve himaye diyen olursa ağızına kürekle vururum..
Demem o ki çokta gözünüzde büyütmeyin başımızdakileri..
Adam kıta sahanlığı anlaşması yapan libya ile oramirali görevden alıyor..
Ergenekon da suçsuz yere bir sürü namuslu subay intihar ediyor veya kahrından ölüyor..
Onu geçtim o zaman ülkenin bağırsakları temizleniyor diye malûm zat açıklama yapıyor..
Eee sonra..
Kandırıldık vs...
Adamlar darbede koskoca kozmik odayı patlattı len..
Bülent Arınç denen herife hala neden birşey yapılmıyor..
Akepe içinde yozlaşma ve ayrılık niye..
Ayık olun yav.
Bu lafım size değil Ayasofya..
Yanlış anlamayın görmeyen gözlere..
Hala bunlar giderse ne olacak diyen var..
Ulen sığır herif...
Mısır ile arası açıldığı vakit buraya yazdık bu ülke ve ya hükümet dike dike mısır ile anlaşır diye..
Çünkü mecbursun...
Ne oldu..
Rabia nerde...
Şimdi uzlaşmak için uğraşıyorsun..
Mursi diyordun gene aynı..
Suriye de de aynısı olacak..
Eğer bunlar gitmez ise o Esat ın eli sıkılacak..
Ve iddia ediyorum..
Kürt açılımı gibi bir açılım bunlar gitmez ise gene olacak.chp hdp birliğinden bahseden mallara diyorum...
2008 2010 yıllarında akepenin dtp den farkı yoktur..
O zaman o Bilali de alacağım diyen mehape nin şimdi ki fırıldaklığı da anlamsız milliyetçilikten öte gidemez...
Korkmayın..
Bu ülke de yeni bir başkan vs sistem gelse de yurtdışı aynı eskisi gibi olduğu şekilde aksiyon almak bulunduğu kabın şekline uymak zorunda ve bizde aynı şekilde.
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunu da belirtmek isterim..
Bu ülke siyaseti.. özellikle de meclis güncel milletvekilleri..
Türk demokrasi tarihinde gördüğünüz görebileceğiniz en seviyesiz en işe yaramaz en üslubu bozuk siyaset yürütmesi yapıyorlar..
Yani bu kadar boş 600 adam Türkiye tarihinde bir meclise yığılmamıştı..
Bunu da gördük malûm şahsiyetler sayesinde..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer ülke insanı şu lafı eden birine, bizi neden uzun bir süredir insanlık dışı koşullarda yaşattınız diye hesap sorup, bunların yüzüne tükürmüyorsa bu insanlık dışı yaşam koşullarını hak ediyor demektir.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad4a5fb4ad.jpg
Paşam lütfetmiş [emoji35][emoji35][emoji35]
Bakan Çavuşoğlu: "Ukrayna, bizim adımızı kullanmayı bırakmalı. Bir devlet bizden SİHA satın alıyorsa, o daha fazla Türk ürünü değildir. Belki Türkiye'de üretilmiş olabilir ama Ukrayna'ya ait." https://t.co/e1WbJhZeWt
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi