Pegasus ve Tavhl e bak bide şuna bak. Yazık valla.
Printable View
Pegasus ve Tavhl e bak bide şuna bak. Yazık valla.
DJ Airlines (DJUSAR) +6,23%
Haziran ayının 15'inden sonra yukarı trend başlar.. O zaman kadar 2 aşağı 1 yukarı hareketlerine devam gibime geliyor. ytd.
Bank of ve Citibank sabahtan piyasada negatif hava oluşunca alttan satanlarin mallarini topladilar sanırım. Iyi dokulme oldu. Yabanci yine kârlı çıktı bu işten. Kapanışa pozitif oluruz diye düşünüyorum
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Bank Of satışı şu saat itibariyla 3 buçuk milyon lota yaklaştı.
Bakalım günü nasıl tamamlayacak.
Grafiğine bakınca yukselen kanalın içinde görünüyor hâlâ. 41,80 altinda bana mantikli rakamlar olarak görünmüyor. Yükselen kanal olarak bakinca fazla zamani kalmadı. Belki birkaç gün bu seviyede kalabilir ancak sonrasında KIRILIM vakti geliyor. Karar vermek zorunda kalacaklar. Ya aşağı yada yukarı yönlü olacak. Ne yöne olur orasını bilemem. Ama benim düşünceme göre yaz aylarına girdik ve havacilik ile turizm zezonu iyi gidiyor ve dahasi haziran bilançosu yaklaşıyor, bunları düşününce pd/dd si 0,55 olan bir THY hissesi hala ucuz durumda bence ve yukarı devam etmesi daha mantıklı geliyor. Enflasyon yukseliyor, Dolayisiyla şirketlerin bilançoda degerleme yapmaları gerekecek sanırım. Ozellikle GYO sektörü bunlari yapacaktir diye düşünüyorum. Tum şirketler bunu yapsa çok iyi olur bence.
Yukselen kanal 41,70 - 48,00 aralığını gösteriyor bana göre. Defter degeri de düşük, sezonu da iyi, bakalım nasil yapacaklar.
Yabanci pozisyonunu koruyor ve pek çıkış görmüyorum ben. Yurt dışı olumsuz hava nedeniyle silkeleme olarak goruyorum bunları. Buyuk tablo hala guzel görünüyor bana ve en azindan bilanço gelene kadar beklemek çok mantıklı geliyor bana.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Tombul Kuş sert hareketler yapıyor, bize düşen sağlam tutunmak, ara sıra sat al yapılacak zaman değil gibi, sadece haberleri takip etmek yeterli. YTD