Koineks ,
Ripple'dan sonra bugün itibariyle Stellar'ı da alım satıma açtı.
Ayrıca ,
27.01.2018 00:00 tarihinden 01.02.2018 00:00 tarihine kadar alım satım komisyonları %0 .
İlgilenenlere duyrulur..
Printable View
Koineks ,
Ripple'dan sonra bugün itibariyle Stellar'ı da alım satıma açtı.
Ayrıca ,
27.01.2018 00:00 tarihinden 01.02.2018 00:00 tarihine kadar alım satım komisyonları %0 .
İlgilenenlere duyrulur..
Valla hiç merak etmiyorum binance deki hesabimida paramida hacklenmis yenilmiş bitmiş olarak bakiyorum...kendi adima konusuyorum tarihi bir aptallik ve değerli bir tecrübe olarak anacağım ömrümün bundan sonra kalan kısmında...ata sözümüz var allah karıncaya eceli gelince kanat takarmış..diye...bu piyasanın ölümüne yakın girdik kanatları var diye redbul sandik aptal gibi...meğer ölüm kanatlarıymış...en çok neye yaniyom biliyonuzmu çinli ruslu ve amerikalı ***lere kandik ya la....burda biri 100 tl istese vermeyecek benim gibi ****lere müstehak....ahahahhahahaha
Adı üstünde kripto.gizli ..saklı...hani meşhur gizli ajan fıkrası vardiya...bunlar bizi mikince bizi kim öptu diye sorunca cevap hazır el aşağidaki sakalı işaret ederken ağızlarindan gizli pardon kripto ajan lafı çikacak...ama her şeyde bi mutluluk payı var..en azindan kripto mikilip bi havamız olacak...allah verede hava alacak yeri çok açmasalar
Yakin zamanda yükseliş başlasin ve bırakin kar etmeyi yatirdigim parayi geri alabileyim burada okkası yirmibeeeeş okkası yirmibeeeş diye bağiracam...blokçeyn miş...pipimin zinciri...at suratlı mac fee denen bi tane amerikali ********in röportajıni okudunuzmu...bunlarin topunun hayrıni bereketini mikeyim...
ripple'ları 5 günde sat-al ile %10 arttırdık. bundan sonra böyle, amaç miktar arttırmak. bir para %20+ yaptıysa satılmayı hakediyordur.acımasızca satın.
Japonya da en buyuk borsalarindan biri hacklandi.
Borsa da fiziki para cekimini durdurdu.
Ama ripple ve stellar calinmis sanirim.
400 milyon dolarlik.
Oyuzden ripple da sert dusus vardi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.