CEVAP yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Arkadaşın yazdığı kanun taslağı vs. risk olduğundan enerjiyi çıkardım.Sonuçta baskı unsuru olarak kalır.Risk almak istemem .Hisse mi yok ? 500 tane hisse var.Seçeceğimiz 6 tane.
Printable View
CEVAP yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Arkadaşın yazdığı kanun taslağı vs. risk olduğundan enerjiyi çıkardım.Sonuçta baskı unsuru olarak kalır.Risk almak istemem .Hisse mi yok ? 500 tane hisse var.Seçeceğimiz 6 tane.
Büyümek için her yıl enerjiye yatırım yapılması gerek.
Sektör baskılanırsa bir kaç sene sonra patlar..
Ama sektör çok borçlu..
Borcu düşük, maliyeti TL, satışı dolar olanları bulmak gerek..
Hep borç ile büyüdüklerinden çoğu her sene bedelli istiyor. Odas, zoren bunlardan.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teknik analezden anlamam ama
ikili zirvede ikinci zirve ilk zirveyi geçemez derler.
Alçalan üçgenler de kural değil ama genelde yukarı kırılır.
Kısa vadede temel sebeplerde ereğliyi destekliyor.
NOT Enerji riski almamak çok doğru karar gibi duruyor. (şahna'nın yazdığı temel sebeplerle)
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.
Ereğli ve enerji hissem yok.
bu adam gerçekten acaip işler yapıyor...inşallah başarılı olur bu işte de...çok iyi eğitimli birisi keşke devletin her kademesinde çalışanlarda böyle donanımlı yetkin insanlar olsa...
https://www.milliyet.com.tr/teknoloj...apacak-6717510
Kaderin cilvesi.Allah 2 damat vermiş.2 sını de tarih yazacak.2 sı de hafızalarda derin izler bıraktı.😀😀
İsviçreli Sulzer şirketinde Rus oligarkın %50'den fazla payı varmış, Yaptırımlar öncesi payını azaltmış.
<<<<
https://www.swissinfo.ch/eng/share-b...&utm_content=o
Sulzer shows how to avoid Russian sanctions
Aynı zamanda Kitap yazdı
Okudun muSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
>>>>
19.42: Rusya'da askeri operasyonun hemen ardından hisse işlemlerine kapanan Moskova Borsası'nda tatil uzuyor. Merkez Bankası 14-18 Mart arası borsanın normal seanslarının kapalı olacağını duyurdu. Sadece şirketlerin ruble cinsinden geri alımları için istisna yapılacak.