Takip ettiğim hisseler var, az fiyatlanmış, şirket sorunlar yaşamış, o olmuş, bu olmuş…Bir kaçı fiyatlamaya başladı, anlaşılıyor ki hepsinin bir zamanı var, bunu net bir şekilde görüyorum.
Printable View
Takip ettiğim hisseler var, az fiyatlanmış, şirket sorunlar yaşamış, o olmuş, bu olmuş…Bir kaçı fiyatlamaya başladı, anlaşılıyor ki hepsinin bir zamanı var, bunu net bir şekilde görüyorum.
Traktör babamda var, ölü taklidi yapıyordu ne oldu, deli gibi düşmeksizin gidiyor! Maşallah diyelim, zararına değil ama onun karına ortağım, onlar da Ereğli olur İNŞALLAH 😎
Sevgili ortaklar sıra bizim bu ağır abilere de gelecek biliyorum .
dönence
Gün çoktan döndü buralarda
Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum
Duyuyorum, görüyorum, bir gün gelecek dönence biliyorum
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız
Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor
Biliyorum
Dönence
Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız
Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor
Görüyorum
Dönence
Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes
Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor
Duyuyorum
Görüyorum
Biliyorum
Dönence
Dönence
Gün dönende dönence
Dönence
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız
Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor
Dönence
Kupkuru bir ağacın dalıyım yapayalnız
Uzaklarda bir yerlerde bir şeyler kök salıyor
Dönence
Çatlamış dudağımda ne bir ses ne bir nefes
Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor
Dönence
Gün dönende dönence
Dönence
Gün dönende dönence
Dönence
Besteciler: Barış Manço
Ben de Ereğli/İsdemir in bana kazandırma ihtimalini seviyorum 😍
Şükürler olsun annemin satılık evi vardı 4 ayda ancak satabildik bugün. İnsanlar farkında değil belki ama gmenkul piyasasında çok ciddi durgunluk var. Aynı nitelikte daha bakımsız bir alt kat daireyi Haziranda 1550 satıldı biz bugün 1600 e daha iyi durumdaki daireyi ancak verebildik. Tartışmasız şekilde net olarak haftaya Eregl alacağım.
Yeri gelmişken diğer tarafta Sezgin Abiye sataşanlara müsaadenizle h.s.tirin oradan demek istiyorum. Bu mecrada kaç kişi adını soyadını kim olduğunu acik saçık ortaya koyarak analiz yapıp ardından durabiliyor. Sezgin Abiyi bir defa dahi görmedim ama ben razıyım trading illetinden kurtuldum temettü emeklisi oldum sayesinde Allah da kendisinden razı olsun. Kim olduğu ne olduğu belli olmayan Twitter hesabını referans göstermiş bir de şahsın birisi ki ben de takip ederim hesabı ve benim de var bir tahminim kimdir necidir:)
Valla çok mutlu oldum anacığımı şu evden kurtardım. 50 bin lot Eregl paketlerim inşaAllah. O evden maximum aylık 6 bin lira kira alabilirdi. Kira yerine biraz da temettünün keyfini çıkarsın:)
Sn. steel hayırlı olsun , bir an önce başını bağlamak lazım paracikları :) güle güle sağlıklı günlerde kullanmanız dileklerimle , Sezgin beye veya her hangi birine laf edenler kendi yedikleri haltlara baksınlar. Para senin , karar senin o halde kime ne demeye hakkın var. Bir suçlu arayacak ise insan önce aynaya bakacak.