Yeter kır şu zincirlerini.
Huawei mate 10 pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yeter kır şu zincirlerini.
Bak Ambalaj tarafından yapılması planlanan Solvent Geri Kazanım Tesisi projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararı verildi
27/02/2019 09:48:22
Bak Ambalaj tarafından yapılması planlanan Solvent Geri Kazanım Tesisi projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İZMİR ili ÇIGLI, ilcesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, Atatürk Organize
Sanayi Bölgesi, 26.I.III pafta, 2136 ada, 7 nolu parsel mevkiindeki
BAK AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan SOLVENT GERİ KAZANIM TESİSİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” Kararı verilmiş olup İZMİR Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer’i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. "
https://ced.csb.gov.tr/izmir-ili-cig...-duyuru-373086
arkadaşlar son bir aydır hastam vardı hep onun ile uğraşıyordum..bu bir aylığın yorgunluğu iliklerime kadar işlemiş...bu süreçte sadece durdonun bilançosunu ve bir miktar da tirenin bilançosunu inceleyebildim...bakab a hiç bakamadım...bakabtan çok umutluydum ama şu ana kadar hareket etmediğine göre galiba pek de iyi bir bilanço açıklamamış gibi..
aselsanda da çok yazdım doğrudur..yanlış hatırlamıyorsam o vakit aselsanda yıl sonu karını 2,3 milyar tl olarak tahmin etmiştim...sanırım neredeyse o miktarda gelmiş..
bu yıl ambalaj ve yazılım sektörleri iyidir...bunun dışında yükselen döviz nedeni ile çok düşmüş hisselere bu aralar dövizin inmesi nedeniyle ciddi talepler geliyor..şu anda bu üç seçenekten hisse seçmek gerekiyor...
durdo ise tam beklediğim bilançoyu açıklamazsa da oldukça güzel bir bilanço açıkladı..bu bilanço ile yolu açıldı..
Allah'a şükür bu günleri gördüm. Artık düşse de gam yemem. Yol açıldı. Akşam takaslari atacak kardeşe teşekkürler
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı tas, aynı hamam.
Takas ve aracı kurum yatırımları önemli. Bende alırım bir dal.
Sürekli baskı, sürekli satış. Kağıdın zaten doğru düzgün alıcısı yok, gelini de bezdirip, gönderiyorlar.