Sırf bu olay yüzünden bir gün burada tam anlamı ile yatırım yapacaksam portföyde % 10 u geçmem.Eminim bugünün peşine sayfalar doldurabilecek çok kişi vardır burada.SPK lütfen uyuma diyorum başka da bişey diyemiyorum.
Printable View
Sırf bu olay yüzünden bir gün burada tam anlamı ile yatırım yapacaksam portföyde % 10 u geçmem.Eminim bugünün peşine sayfalar doldurabilecek çok kişi vardır burada.SPK lütfen uyuma diyorum başka da bişey diyemiyorum.
O gün bilerek yazmak istemedim ama bugün elzem oldu.Sizi beni bilmem de böyle birşey olursa Sayın İ.T dışındaki ortakların inşallah benim bu işle ilgili niteliklerimde evlat ya da torunları yoktur.Başka da bişey demeye gerek yok.O çocukların yoksa babaları ya da dedeleri ile ilgili edeceği lafları benim bünyem kaldırmaz.Bu kadar akıl tutulması da yaşanmaz.Bir de GÖLTŞ da sayın Neslihan hanım var.Buraları çok iyi okuyunuz.
borsada hep para kazanan hisselerin örneği verilir. bence yerinde sayan bucim den de bahsedilmeli :)
http://666kb.com/i/dpfc6w8onoq62prye.png
:kahkah::kahkah::kahkah:
Yıllardır sürünüyor hisse 5,6 sene önce bayağı ilgilenmiştim hisseyle. O sıralar hissedeki hareketlerde uzmanlaşmıştım.
Sabah işe giderken her gün çok aşağılara alış yazardım ve bunu üşenmeden her sabah yapardım çünkü bilirdim ki ayda bir iki kere aşağıyı tarardı yıldırmak için çok aşağılardan gelen alışları ertesi gün satardım.
Bu hisse genelde kış aylarında daha diri dururdu o zamanlar. Bu kadar kar yapan bir hisse yıllardır yerinde sayıyor bunun tek sebebi gelen her yatırımcının kafasına basmaları. Şirket sahipleri artık hisselerine sahip çıkmalı çünkü biz buna itibar diyoruz.
Bir zamanlar hepimiz hisseye AllahAllahallahallah deyip hücum ediyorduk.
Hisse böyle çakılınca şimdi hepimiz; Allah Allaaaaaaah! Allah Allaaaaaah! diye şaşkınlığımızı ifade ediyoruz.
Kademe düşürmeden satmıştır..[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
.
bucim'in de bir gün başına güneş vuracaktır.
inanmasam 3.30'dan da alırım demem.
3.30 rakamı
1- çimento sektörunde sıkıntının
2- buçimde, satışlara uygun kâr çıkmamasının
3- buçimin önümüzde inşaat masrafları oluşunun bir sembolü
yoksa bu 3.30 değil de 4.30 olmuş ya da 4.80 olmuş farketmez.
düşüncesindeyim
yanılıyor muyum?
saygılar.
.