haydi ortaklar dövizde hazır düşüşteyken bugün hareket vakti olsun.
Printable View
haydi ortaklar dövizde hazır düşüşteyken bugün hareket vakti olsun.
neden bu kadar yataya bağladı acaba .. ytd
Biz bu kadar bekleyecek kadar güçlü degiliz. Elveda kelebek. Uçarken bakarız artık. Belki yakalarız da. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Satış alışın 10 katı.Alacaklara aldırmıyorlar. Satışa koyanların malını da alacak yok. Bu rüzgarda bist yüz, özelliklede beni bilen bilir, THYAO da olmamak hataymış.oradan çıkıp, buraya girmek zamanlamasını çok yanlış yapmışız. Artık trade ile maliyeti düşüreceğiz.Hayırlısı.
https://i.hizliresim.com/1gJ3YY.png
valla ben 2.çeyrek sonuçlarını görmeden hiç bir adım atmayacağım yaklaşık 1 ay sonra açıklanır sanırım . ytd.
Sevgili kardeş,
4,24 e kadar destek var. Salmıyor değil.Yanlış yerde satmışsınız. 4,35-32 aralığında her gün satış fırsatı veriyor.
4,45 maliyetimi, bu hareketlerle 41 e çektim. Bu gün de buralardan biraz satarak, 4,25 yerine koydum.Küçük hareketlerle maliyeti çekmeye çalışıyorum.Ha 4,24 kırılırsa yerine koyarsın. 4,20 Kırarsa da 4,11 e beklerim alırım, Keşke sattığınızda endex kağıtlarına dönüş yapmış olup, orada bekleyip, burayı kollasaydınız.Neyse artık.
Herkes için hayırlısı olsun.
Yatırım tavsiye etmiyorum.