*nijarya petrol bakanı, "günlük üretim miktarı gelecek yılın başlarında 1,8 milyon varile ulaşacak"
Printable View
*nijarya petrol bakanı, "günlük üretim miktarı gelecek yılın başlarında 1,8 milyon varile ulaşacak"
*nijarya petrol bakanı, "hali hazırda günlük üretim 1,6-1,7 milyon varil aralığında"
*nijarya petrol bakanı, "hali hazırda günlük üretim 1,6-1,7 milyon varil aralığında"
*nijarya petrol bakanı, "petrol piyasası hızla dengeleniyor"
*abd'de ekim'de philadelphia fed imalat dışı aktivite endeksi 32,2 (önceki 33,2)
*abd'de ekim'de philadelphia fed imalat dışı şirket bazında aktivite endeksi 24,7 (önceki 25,7)
*abd'de ekim'de philadelphia fed imalat dışı yeni sipariş endeksi 11,4 (önceki 26,7)
*abd'de ekim'de philadelphia fed imalat dışı istihdam endeksi 17,3 (önceki 3,8)
*abd'de ekim'de philadelphia fed imalat dışı ücret ve maliyet endeksi 40,1 (önceki 34,0)
*ağbal: Enflasyonun yıl sonunda %9,5 gerçekleşmesi bekleniyor-bloomberg ht
*ağbal: Faiz harcamaları 2018 vergi gelirinin %12'si olacak-bloomberg ht
*redbook: Abd'de ekim ayının 3.haftasında perakende satışlar geçen yılın aynı haftasına göre %3,5 arttı
*redbook: Abd'de ekim ayının ilk 3 haftasında perakende satışlar geçen yılın aynı dönemine göre %3,4 arttı
*redbook: Abd'de ekim ayının ilk 3 haftasında perakende satışlar bir önceki ayın aynı dönemine göre -%1,3
*ağbal: Yıl sonunda turizm gelirlerinin 20 milyar dolar olmasını bekliyoruz-bloomberg ht