Bu cezaları veren SPK gidip MKK diyecek ki, BLOKELERİ kaldırın :) :) :)
Şirket bi KAP haberi yaptı diye uyutulanlara gelsin çok dürüstmüş sizin şirket yöneticileri :) :)
Uyutun buradan BLOKE kalktı diye milleti... şirketin GİZLİ neferleri...
Printable View
TEKNİK BİLGİ...
Sizin bu GK zaten BUTLAN sayılır...
UYUTMASINLAR sizleriii
2016 yılı BAĞIMSIZ DENETÇİ seçimi hiçbir GK oylatılmadı... 2016 yılı FİNANSAL TABLOLARINIZI oylatırken şirketten talep etmeyi unutmayınız BAĞIMSIZ DENETÇİ ŞİRKETİNİN genel kurulda oylanmış olan BELGESİNİ... HOCANIZIN bu işleri kafası çalışmaz..
TEKNİK BİLGİ...
Ayın 15 de ŞİRKETİN HİSSE sayısının 1/4 GK günü salonda olamayacağı için GK 1 ay sonraya ertelenir...
HOCALARINIZIN kafası çalışmaz bu teknik bilgilere...
aylardır yırtındılar GK yapacağız dediler GK kaçgün kaldı kıçlarını bile kaldırmıyolar... 1 kelime bile GK katılın mesajı bile yazmıyolar...
İNŞALLAH GİZLİ neferlerinin oyuncağı olduklarını anlarlar...
Hiçbir patron elini ilk GK belli etmez... O yüzden sizdeki 30-40 milyon hisse var ama...
Ben daha duymadım ayın 15. de GK dayız diyen birini...
Zannediyolar ki... GK toplama için verdikleri VEKALETNAMEYLE avukatları GK onları temsil edecek :) :)
Milleti ne güzel uyutuyolar... 300 kişi KAP da yayınlanan VEKALETNAMEYİ birilerine yolladı mı???
Az kaldı PAZARTESİ koşturun :) :) :)
ORGANİZE olmamanız için uyutmuş olabilirler mi????
Şimdi hocanız beni PATRON ADAMI ilan etmek için ha bire kendince karalıyordur...
Yazdıklarımın 1 CÜMLESİNi anlayabileceğini hiç zannetmem... Kapasite yok ki..
Bakınız bu dediğiniz olursa ve Evet hocaları liderliğinde bunu görememişler ise işte o vakit sizi tbrk. edeceğim. Ancak şimdi erken. Şimdi sizin 2 iddianız var. 1. si blokeler kalkmamış. 2. blokeler kalkmadığı için 1/4 hisse sayısı sağlanamayıp GK nın bir ay sonraya ertelenmesi. Yani bunlar önemli mesele. Bir avukat bu dediklerinizin hesabını yapabilmeli. Bekleyelim ve görelim. Doğrusu özellikle blokelerin kalkmadığı konusunda yanılırsanız sizi zaten pek gale almıyordum bundan sonra da asla almam. Ama haklı çıkarsanız doğrusu hakkınızda biraz düşünüp sonra karar vereceğim. Benim temennim Avukat eşliğindeki oluşumun hamleleri hesaplayıp yapmış olmaları yönündedir. Bekleyip göreceğiz. YTD