Ek 13080 alın size 7 yıllık gentaş uzun vade her zaman kazandırır diyenlere gelsin enflasyona karşı sizce kazanmış mıdır?
Printable View
Ek 13080 alın size 7 yıllık gentaş uzun vade her zaman kazandırır diyenlere gelsin enflasyona karşı sizce kazanmış mıdır?
Ek 13081
buda 7 senelik IMKB100 rastgele bir hisse almakla çalışıp 7 sene takip edip her gün yediğin strese değer mi?
geçmişte çok uyuz olduğunu herkes biliyor ama bu yıl gentaş farklı dostum...karı çok güzel geliyor...üç vardiya çalışıyorlar...hisselerin temel analizine inanan birinin bu hisseyi almaması için bir neden yok...piyasa şu anda hakkını vermiyor olabilir ama bu hep böyle devam edecek anlamına gelmiyor...işte biz de bu ihtimali seviyoruz dostum...
Bu hisseyi 22 yıl takip ettim hep böyleydi sadece 1995 ve 1999 da kazandırmıştır tabi o dönemler yüksek enflasyon da vardı hep üç vardiya çalışmıştır karı hep iyi gelmiştir sonuç mevduat faizi kadar kazandırdığı bile şüphelidir. Kahraman şebekesinin ucuz kredi makinası olmuştur Hep milletin parasını kullanmıştır ky için hep uyuz eşek olmuştur malesef gerçek bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar elime bir miktar nakit geçti....fiyatına bakmadan hep aktiften 72 şer adet veya sonu 72 ile biten(batman plakası) alışlar yapacam...bu alışlar küçük küçük olacak kusura bakmayın lütfen...
benim disimda da destek veren oldugunu gormek guzel