Daha dün yazdım yapı kullanım izni almadan satışlardan kar gösteremez izin 28 aralıkta alındı eğer dragosprojesinden kar varsa
Printable View
Daha dün yazdım yapı kullanım izni almadan satışlardan kar gösteremez izin 28 aralıkta alındı eğer dragosprojesinden kar varsa
90 altı da olur ama bugün 1 in üstünden ne kadar mal dağıttı ağa ona bakmak lazım.90 altına gelirse bi o kadar daha alır maliyeti aşa çekeriz ama birin üstüne atarsa millet kurtulmaya çalışabilir kol kesmeye razıyım ama buradan olmaz daha aşadan malı ikiye katlarım.daha da alıcı gelmez kendi alıp satar üç ay bıktırana kadar sonra zıplar iki ileri bir geri böyle devam eder.Yalnız çok dikkatli olun hep mal çakma derdinde ağa.1.09 gösterip 96 ya kadar basmanın açıklamadı nedr.en azından kapanış bugün 1,05 falan oldaydı dönüş olurdu diye düşünüyorum.fipten kapatmadı iyiye alamat değil.bu kapıtta olanla r kabus görmeye devam malesef.
bu hisseye girecek olanlar çok iyi düşünmesi gerekir en azından grafiğine ve geçmişten bugüne olan takasa bakın
yatırım tavsiyesi değildir.
Birde 1 TL altında kimse bedelliye katilmaz. Ozderici nasıl karar verecek bakalım. belki Ozdericilerden de katılan olmaz. Buyuk ozdericiye yuklenir. İşin içinden çıkabilecek mi gorecegiz. Galipte katilmaz ise ozdericiye çok çok ağır bir yük yüklenir.
Galip işi biliyor mu. Projeden çıkıyor mu zaman gösterecek.
Öz sermayesi eriyen şirketler bile bugün artıda bizimki ekside komik değil mi
yatırım tavsiyesi değildir
bakıyorum sayfayı izleyenlerin sayısında artış var, Acaba ky büyük oyuncundan hisse mi aldılar diye insanın aklına gelmiyor değil
yatırım tavsiyesi değildir