Sen biliyorsun başkalarıda bilsin bu gen nerde şimdi bak 9 aylık bilancoya adam bunun için şirketten bu iş için kaç para çarpmış.merak etme soylim.660 bin lira ne için yatırımcıyı kandırdığı için.
Printable View
Ee hadi anladiik bu iki yıl yasaklı fonun geçen yılki haberleri neden guncelliyon.bu adamalara işlem yasak olduğu için tahsisli arttirim işlem yasağı bitene kadar iptal oldu.buda varan 8 insanlara umut satma
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
Sy akcakese paylaşımlarınız eski olsa da hala şirket üzerinden bir etkisi olmalı ortaklık yapısında bu adamların %19.8 malları gozukmeli ama yok şimdi yeni bir gem olayında bu Yunanlıların tahsisli sermayesine yaşanmaz inşallah.eski yazılarınızda ben hiç kağıt uçacak kaçacak türünde bir paylaşım görmedim hep uyarı ve dikkat içerikli daha öncede yazmıştım sanki şirketin içinden biri gibisinden demiştim sen yazmaya devam et ben burda senden daha iyi bu şirketi bilen görmüyorum bizler millet olarak balık hafızalıyız dün ne yediğimizi unutan insanlarız.paylasimlariniz için ben Kendi adıma tşk ederim.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen iyi peki öğrenmiş oldun 2020 sonuna kadar o yazdığın haberlerin fos olduğunu.
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
Tşkler arkadaş, keşke burda şirket hakkında bilgisi olan paylaşımlar olsa eskiden Serdar vardı mertcan vardı buraya dolu dolu bilgi paylaşımı yarlardı ama kimseye uçacak kaçacak demezlerdı bilanço analizi yapılırdı ve rakamlar yalan soylemezdi şimdi birşey paylaşıyorsun rahatsız okunuyor bilmiyorum niye bu mal benim elimde patlasada ben devede pireyim devesi olan düşünsün bu malı ne yapacağını.
Hala anlamıyor gem diye birşey yok adam komisyonunun almış ve gitmiş burda şirket kandirilmiş yatırımcı kandirilmiş . şirketin değeri neki adam o dönem 61.5 milyon şirkete para verecek uyu iyi geceler Türkiye.