Sildim sayın kartopu
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sildim sayın kartopu
Madem patron satınca iyi oluyor satsın hepsini [emoji57] yani bende çözemedim mantığı... Neden düştü bu hisse son iki ayda? Patron neden sattı? Ve neyi bekliyoruz, ortada olmayan ihaleleri mi yoksa temettü hayalini mi[emoji57]
Son bir senede borsa nereye geldi bu hisse nerede? Bu aşk neden[emoji6]
Ben sevdim mi ölümüne sever ve inanirim[emoji4]
Şimdi buraya fonet yüzünden son 3 5 ayda kaçırdıklarımi yazsam ayıp olur. Yanlış anlamayın almayı düşündüğüm değil. Alıp satıp fonet ve bantas a cevirdiklerim.
Ama nasip denen şey bu.
Biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım nasipte yoksa olmaz.
Onun da bir vakti zamanı var demekki.
Vakti gelmeden çiçek bile açmıyor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Ard gibi buda bedelli açıklarsa hiç şaşırmam kagutta
Ben bedelli açıklayacağına inanıyorum zira patronun satma sebebi bu diye düşünüyorum... Kendisi bedelliye verilecek tutarı hazırladı olan biz kurbanlara olacak...
Patron da değil suç buna ortak olan ak yatırım da aynı pisliğin ortağı oldu... Adama sorarlar bu hisseyi neden öneri listene aldın? Müşterilerine neden kilitledin ve sonra neden sebepsiz çıkarttın?
Alevlere dalevere...
Benim düşüncem beni bağlar milletin beyni ile yatırım yapmayın...
Fonet aylık
https://i.hizliresim.com/6j0ckwy.png
Şimdii
5 aylık ( Kırmızı çizgi ) ve 22 aylık ( Yeşil çizgi) ortalamalar...
Aşağı mı kesecek yoksa 22 aylık ortalama desteği çalışacak mı
Aynı yapı şuan en az 20 hisse de var. 2020 yılının geri çekilmesi bunlar tabii
Bunlardan
aşağı kesen sadece ratlab ( O da yatay a sarmış)
Burce
egeen
kaplmn
bagfas
gedza
Konya
.............
Hepsini yazmayayım şimdi.
yukarıdakilerin 22 aylık ortalama desteği çalıştı ve ortalama ve fiyat yukarı döndü
Mesela bagfas
https://i.hizliresim.com/l25qkz9.png
Gibi
Gözaltı pazarına gitmesine rağmen aşağı fiyatlayarak tuzak kurup yukarı döndürdüler
Matematiksel istatistik olarak ( Benim incelediğim pek çok grafikte ) % 90 1nci değişte 22 aylık ortalama desteği çalışmış.
Bakalım bizim fonet ne olacak. Bagfasda yaptıkları gibi aşağı tuzak kursa bile.......inşallah
Bendeki diğer 2 hisede de aynı yapı var ama çok şükür inancım tam. dönecek inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Soyguna devamke[emoji57]
Kimse tufaya düşmesin biz bu zarar ile ölmeyiz. Hisse biraz artsın diye de alın demeyecegim bir halt olmaz hisseden. Son bir senelik grafige ve kap haberlerine bakın zaten göreceksiniz...
Hic bir amacı hikayesi olmayan spekülatif patron hissesi... Başka hisseler ile karşılaştırırken o hisselerin bir sene önceki ve şu andaki fiyatları ile bu hisseninkine bakın zaten anlarsınız. Yalnız bunu aynı sektordeki hisseler ile yapın[emoji6]
Yatırım m için tavsiye vermiyorum siz kendi aklınızı kullanın...