Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Ama iyi tarafindan bakin kartlari benzin kampanyalarini yakalarsiniz :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kampanya süresinin yarısında tamamlamış oluyorum :) İkinci kart olsa onunda kampanyasını tamamlarım herhalde :)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 100 adet boeing uçak alıyormuşuz. THY hissesimi alsak:)Uçaklardan bir civata düşer hissemize. Omega üstatta var THY :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY :) Uçaklarla keyif yapsın valla. 100 uçak, onunda payına düşer bişeyler.
777 katlanır kanatlı serisi vardi herhalde onu alırlar
Alıntı: Originally Posted by admustafa Şirket araç vermiyor bana Hocam :) Ozaman sube muduru degilsiniz bankada ;))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by aydinc 777 katlanır kanatlı serisi vardi herhalde onu alırlar Benim arabada kilitleyince otomatik aynalar katlaniyo nolmus yani :)) cam cerceve kapanio :)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bravo webster gözünüzden kaçmamış.:) O ben degilim. Hanim izin vermedi ben katilmadim...hmmn demekki forumda benden baska nikitalar var... Aklima hain biri geliyor...resimdeki o olmasin...
Alıntı: Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY :) Bankacı mısınız :)