Ama hafta ya söz veremem abi 50 bin koparırım :)
Printable View
Ama hafta ya söz veremem abi 50 bin koparırım :)
Bi 50 binde avgyo alırım.. ya GÖTürkiyenin milli iş adamı beni ihya eder... yada tahtalarında beni dökmeyi bekler. Dedim ya benim kaybedecek bi şeyim yok. Bankamatik sağolsun. :)
Avgyo güZel olurr. Şimdi ssyfasına yazsam ayıp olur. Vangd daha var... demir abim daha iyisini bilir... saygı ve sevgiyle ... ::)
Belli bi seviyeden verip çıkacam çok yordu beni ne kağıtlar kaçırdım bu G.Ö.T ürkiyenin parlayan yıldızı fetö mağduru ağam yüzünden ... alsın bi tarafına ...... papucumun ağası .... :)bu kadar bekledik kaymaklı ekmek yemeden vermek te yok .... :)
Bak ağam yine haber yolladı KAP a alacağım oteli size ödeteceğim diyor... adamsın ağam... senin gibisi az gelir bu memlekete ... bizim gibi salaklar olduğu müddetce sende para bitmez... sen tam bir.................:)
Bu metro yatırım da tırt ediyo beni hergün 250 lot alıyo 250 lot satıyo sanki bi bok yapmış gibi piyasa yaptım diyo... ulan tırt daşşak mı geçiyon bizle bi s.... kkkttt gittt... alma lan biz alıp veriyoz zaten :)her gün KAP a haber yolluyon aldım verdim piyasa yaptım diye... 250 lot ben vereyim sana her gün bi tarafına ....:)
2018 banvit fiyatına gelmeden vermek yok... anlaştıkmı... :) ytd değildir. Tamamen şahsi görüş ve temennim...