Fener hissesini 14 lerden almadım,GS da idim.O zaman GS değil,FB alsaydım çok daha karlı olacaktım ama şu halimize de şükür.Gs da çok güzel pra kazandırdı bana ....!!!!
Printable View
Fener hissesini 14 lerden almadım,GS da idim.O zaman GS değil,FB alsaydım çok daha karlı olacaktım ama şu halimize de şükür.Gs da çok güzel pra kazandırdı bana ....!!!!
Reis senın tarzın bu,saygı duyuyorum.. Mesele para kazanabilmek kazanıyorsan sorun yok.. Buda kimseyi ilgilendirmez.. Seni seviyoruz tatar herşey gönlünce olsun..
Bu sene fener senesi not et bır kenara bu fiyatlar bıle benim için uygun fiyatlar param olsa daha da alırım.. TS un 10 tl yı fıyatladığı borsada fener kaç tl yı fiyatlar sen düşün.. TS un 1/4 ü kadar hıssemiz var.. Özellik son olarak TS aleyhine verilen karar da çok şey gizli iyi okumak lazım.. Federasyondan talep edilecek yuklu miktarda tazminatlar söz konusu.. Tabı bunlar benim düşüncem!!!.. Aman diyim kımse inanmasın!!!!.. Hisse 9 tl den buraya geldi rısk buyuk..
Bu sene spor yılı olacak gibime geliyor. Tatar iyi kazanıyorsun aynı zamanda seni takip ediyorum
Know tahtada çok sert hareketler olmakla beraber kasıtlı davranan kurumlar var şuan mercek altında hepsi ceza gelebilir. Aynı anda satıp sert bir şekilde hemen toplanıyorsa sıkıntı büyük izin veren varsa bu duruma çok başı ağrıyacak
Alan satan garanti anlaşması yapmış . Yukarıdan satan bir sonraki turda yine yukarıdan alıyor böyle paslaşarak günlük haftalık ve aylıkta garanti kar için akıllıca iş yapıyorlar. Yani piyasa aniden bozsa adil kazanç ortaya çıkmış olacak
Ali Koç bile hisse almıyorsa şuan başka bir şey demiyorum . Belki malı toplayan Bıyıklı o . Sadece varsayım benimkisi
Bu hareketlerden dolayı ceza geleceğini sanmam, zira almakta satmakta serbest.. Allah var tahtayı yapanlar bu prime rağmen diri tuttular tahtayı.. Dıkkat ettiyseniz pek durdurma bile yemedi brut takasa alınmamasında bir neden de bu.. Fazla gerı çekilme olmuyor tahtada..