-
oyak cimonto birlesmesine kiyas gitmeyin cimontalarin hic birinin yan tahtasi yok sise grubunun hem vadelisi hem varanti mevcut oyakdaki burdada olur diye dusunmeyin burasi bildigin kumar masasi sebeblerinide ornekleriyle resimlerle gosterdim...shortlarmi agir basar longlarmi agir basar hisseler o tarafa hareket alir....hisse senedi yatirimcisiysaniz kesinlikle vadelisi olan hisseye yatirimdan uzak durun karsinizdaki insanlar profesyonel ya cebinden para cikarip verecek veya cebinizdeki parayi alacak aynen 1 haftada yuzde 10 paramizi aldiklari gibi alana satana bakiyorsun bisi yok aksama kadar hacim hisse her gun kesintisiz asagiya gidiyor..bunlar olurken sirket seyrediyor malin sahibi seyrediyor spk izliyor derdinide kimseye anlatamazsin ..bistte vadelisi olan sirketlerden uzak durmakta fayda var
-
Birleşince gökten nur yagmayacak yükselecek olsa birleşmeyi beklemesine gerek yoktu demekki daha doymamış hissenin sahibi dövmeye devam edecek yeteri kadar doydugunda yükselecek (umarim doymustur artık) ben uzuuuuuuun vadeciyim 2 yıldır burdayım maaş yattikca alıyorum 10 yılda beklerim çok bildiğimden değil basit düşünüyorum o kadar ve sabırlıyım düşse üzülmüyorum çıksa sevinmiyorum umarım bu romanda mutlu son vardır :)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Birleşme oranlarında trkcm' ın hakkı yeniyor diyorduk, spk' dan destek bekledik. Olmadı. Amcalar mevcut/geçmiş şirket durumunu, ederini kenara koydu ve gelecek bilançoları dikkate alarak en zararlı şirketin trkcm olduğuna karar verdi.
Şimdi artık şişecamın birleşmeye kadar yükselmesine dua edeceğiz.
Adamlar tam çakalmış yav. Trkcm ve Sodayı ucuza kapattı. Helal olsun.
Ama hakkını da yemeyelim. Hissemiz iki defa tavan yaptı. Kötü bilançolar gelecek olmasına rağmen.
-
Forumlarda millet kafayı yemiş 0,67 şişe hissesi alacak haberi yok ucuza gidiyor tavan olacak uçacak diyenlerin arasın Allah akıl fikir versin
Ytd
-
anlayamadigim nokta spk belirlenen oranlara onay veriyor takasbank vadelide sise icin 55 den 65 trkcm 35 den 50 soda 70 den 75 cikariyor teminat oranlarini ay sonuna varmadan ay icinde fiyat guncelliyor simdi bu ky yariyor by yatirimcininmi isinemi geliyor..
bundan sonra sise nereye trkcm 2 kurus asagi 2 kurus yukari pesinde dolasacak soda peslerinde olacak..
-
senin ki fikirse, öyle düşünen ki dünden fikirdir. demek kimsenin bilmediği bişeyi öğrendin haberin olmuş, tebrikler.
-
Bazıları olumsuz düşünmenin konforunu yaşamayı hayatının ilkesi yapmıştır. Beklenti olumsuz gelirse " ben demiştim "diyerek olumlu düşünenlere demediğini bırakmaz. ama beklenti olumlu olursa mutlu atmosferde kimse hesap sormayacağı için unutulur gider.
onun için olumsuzluğu alanda satanda çoktur. piyasaya yön veren biz değiliz her türlü sonuç gelişmesi muhtemel. Borsada normal olan olumlunun da, olumsuzun da satın alınmasıdır.
şişe birleşmesi ilk çıktığında olumlu hızla satın alındı ve yolu çok uzun olduğu için pandemi ile kazanımlar geri verildi. borsa 12000deki yere yeni geldi ve biz o haberlerin ilk çıktığı seviyelere anca geldik. diyelim ki 5 aylık süre yaşanmadı ve haber hala taze. sizce bir iki tavanla bu iş biter ve yeniden haber öncesi fiyatlarına mı dönerdi. "devam ederdi" diyeceğinizi düşünüyorum.
bu sürecin akamete uğrayacağı ile ilgili olumsuzluk da bu günlerdeki fiyatların oluşumunda da etkili olmuştur. şimdi bu olumsuzluk kalktığına ve birleşme kısa sürede sonuçlanacağına göre hangi ruh haliyle "düşer" "biteriz" "görürsünüz" gibi lafları ortalığa saçıyorsunuz.
yani yarın borsa önünde yatalım açılınca hemen satalım mı. sizin bu yaydığınız enerjinizden etkilenip ilk aşağı salışlarda hisselerini satanların sorumluluğunu nasıl alıyorsunuz. "yatırım tavsiyesi değildir" demek büyük erdem sanki. sebep sonuç ilişkisi kurarak neden düşeceğini mantıklı bir şekilde anlatın herkes istifade etsin. hislerle konuşmayın.
"ama onlar çok kötü adam, hep öle yaptılar" ağlaması sizi haklı çıkartmaz. böyle düşünüyorsanız borsada işiniz yok. sanki borsa başka bişeymiş gibi. malını kötüleyecek elinden ( bıktırarak) en aşağıdan alacak. kendi malını övecek yukarıdan satacak. kısaca bu.
bu güne kadar hava neydi " mal çok kötü, bu gitmez, öldürdü bizi, adam olmaz bu" değil miydi. bıktırma havası.
fiyatlar artınca ilgi uyanınca " batan gemin malları bunlar vatandaşşş gelll gell " denildiğinde artık karşındaki adamın ne yapmak istediğine siz karar verin, eldeki malın değerine bakarak.
şişe camın birleşmiş halini göz önüne alarak, ilk defa halka arz olsaydı sizce arz fiyatı ne olurdu. şöyle büyük firma, şöyle alanında rakipsiz . öleee bi buluş yaptılar ki bütün dünya patent hakkı ödeyecek, çok mal satacaklar. soda alanında öle yatırımları varkii değil Türkiye taaa dünyanın diğer ucunda bile yatırımları var. var da var. kaçtan alırdınız opsiyonlu fiyat da uygularlardı.
Şu anda ortama Piyasa Değ. / Defter Değeri 1 . İkiden den aşağı olmazdı bence. ilk defa satıyor olsalardı bu havayla ve defte değeri 2 olarak satarlardı. peki şimdilerde neden olmasın bu. bu şu demek değil; "tavan tavan gider defter değeri 2 olur" . zamana da yayabilirler çok kısa sürede de olabilir. ne kadarıyla yetinilecek herkesin kendisine bağlı.
-
yapisti elimize yesili gormek nasip olmayacak vadeli endeks eksiyle basladi belki bir umut yeşil nasil nasil bir sey gorecektik oyle umutlanmistik yine olmadi..bi sey demiyorum top tufek isyatirimda ve sise grubunda artik kendi ayiplari onlara yeter benimde 1 hafta gorduklerim bana yeter.