Az önce konuştum şirketteydi dediğim gibi evraklara koşturuyormuş yarın ya da cuma yeminli mali musavirden kalan evrakı da alınca eksik evrak kalmıyormuş bilginize..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Az önce konuştum şirketteydi dediğim gibi evraklara koşturuyormuş yarın ya da cuma yeminli mali musavirden kalan evrakı da alınca eksik evrak kalmıyormuş bilginize..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi kademe gitmiyor aşşagı doğru salıyor bunlar bize tüm malı kitli yor mu acaba süreyi ne kadar uzun tutarsa o kadar çok mal çıkar diye aklıma kötü şeyler geliyor inşallah yanılırım birbuçuk yıldır bekliyoruz hayırlısı olsun bakalım ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu asamadan sonra vazgectik diyebilirler mi? Hapis cezasi falan olmasi lazim. Piyasa dolandiriciligina girer. Hakli miyim? ArastirMak lazim. Bilen yazsin.
Bunlarin ve bunlara gozyuman spk nin isi belli olmaz. Ondan soruom.
Ama diğer tarafdanda hisseyi gözaltınandan çıkarırsa bikaç günde milyonları kazanır paranoyak yaptı bizi ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:drunk: ben bu gece sarhosum
Arkadaşlar size bir sorum var.tahsisli sermaye artirim sırasında hissenin borsadaki fiyatı enaz 1.20 mi olmalı
Eger öyleyse bu adamlar tahsisliye para bulamiyorlar hisseyi yukseltmeyemi bulacaklar.ytd